Libnet.ro
UNICEF

23:00

Mai multe burse pentru moldoveni in universitatile din Europa

Adevărul Adevărul,
Mai multe burse pentru moldoveni in universitatile din Europa

Tinerii din Republica Moldova vor avea mai multe sanse sa obtina o bursa de studii in institutiile de invatamant superior din Europa gratie Programului ERASMUS+ al Uniunii Europene, lansat zilele trecute, la Chisinau. continuă pe Adevărul

Mai mult stres inseamna mai multe dureri de cap?

Un nou studiu ofera dovezi pentru ceea ce banuiesc multi oameni care au dureri de cap - mai mult stres cotidian duce la mai multe dureri de cap. Au fost chestionate 5159 de persoane cu varsta cuprinsa intre 21 71 de ani cu privire la nivelul lor de stres si durerile de cap de patru ori pe an, timp de doi ani. Participantii au precizat cate dureri de cap au avut pe luna si au evaluat nivelul lor de stres pe o scala de la zero la 100.

Cod galben de ceata emis pentru mai multe judete. Se circula greu pe A2 si A3

Mai multe judete din tara se afla, joi dimineata, sub Cod galben de ceata. Vizibilitatea va scadea izolat si sub 50 de metri. Politistii anunta ca se circula cu dificultate pe mai multe drumuri din tara, inclusiv pe Autostrada Bucuresti Constanta A2) si pe Autostrada Bucuresti Ploiesti A3).

Peste 10.800 de locuri de munca vacante prin ANOFM. Cele mai multe in Bucuresti, Cluj, Prahova si Arad

Peste 10. 800 de locuri de munca sunt disponibile, la nivel national, cele mai multe fiind in Bucuresti si judetele Cluj, Prahova, Arad, Timis si Sibiu, informeaza vineri Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM).

Peste 10.800 de locuri de munca vacante prin ANOFM. Cele mai multe sunt in Bucuresti, Cluj, Prahova si Arad

Peste 10. 800 de locuri de munca sunt disponibile, la nivel national, cele mai multe fiind in Bucuresti si judetele Cluj, Prahova, Arad, Timis si Sibiu, informeaza vineri Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM).

PMR: Dedeman, in top 5 al celor mai puternici retaileri in bricolaj din Europa Centrala si de Est

Dedeman, compania condusa de catre fratii Paval din Bacau, a fost inclusa in topul celor mai mari retaileri in bricolaj din Europa Centrala si de Est de catre compania de cercetare PMR.

Nokia Treasure Tag face mai multe decat ai crede

Desi ideea tag-urilor cu Bluetooth este departe de a fi noua, Nokia Treasure Tag este un gadget care s-ar putea sa te surprinda prin functionalitate. in ultimii doi ani, am vazut tot mai multe astfel de gadgeturi, unele dintre ele le-am si descris in diverse articole, pentru simplul fapt ca erau utile. Cu Nokia Treasure Tag, finlandezii au luat insa o idee nu foarte noua si au reinventat-o intr-un mod cat se poate de util si intuitiv. De cele mai [].

Rusia a castigat cele mai multe medalii la Sochi

Rusia a castigat clasamentul pe medalii la Jocurile Olimpice de Iarna 2014. Gazdele au intrat in posesia a 33 de medalii, dintre care 13 de aur, urmati de Norvegia, Canada si Statele Unite. Aurul luat de Canada la hochei pe gheata, sambata, a fost deciziv pentru a urca pe podiumul medaliilor in fata americanilor. Apasati aici pentru clasamentul final.

Orasul din Europa cu cea mai iNALTA calitate a vietii. Se afla la 1000 de kilometri de Bucuresti

Capitala Austriei a primit si in acest an titlul de orasul cu cea mai inalta calitate a vietii. in studiul facut de Mercer au fost luate in calcul conditiile de munca si de trai, dar si standardele si.

inca un urmas intr-o familie regala din Europa

Bucurie in familia regala din Suedia. Printesa Madeleine, in varsta de 31 de ani, a adus pe lume o fetita, intr-un spital din New York.

Moti l-a invins pe Stefan Radu in duelul romanilor din Europa League. Salzburg a produs surpiza serii la Amsterdam

Cosmin Moti a castigat duelul romanilor din 16-imile de finala ale Europa League, Ludogoret Razgrad impunandu-se cu 1-0 la Roma, in fata lui Lazio, la care Stefan Radu a fost capitan. Unicul gol al.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2488 seconds )