Libnet.ro
UNICEF

08:30

Mai multe localitati din Prahova, afectate de inundatii

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Mai multe localitati din Prahova, afectate de inundatii

ACTUALIZARE 12:40 Efective ale MAI intervin in 25 de localitati pentru limitarea efectelor meteo periculoase Efective ale Ministerului Afacerilor Interne intervin in continuare in 25 de localitati din judetele Dambovita, Giurgiu, Olt, Teleorman, Arges, Dolj, Valcea si Ilfov pentru limitarea efectelor meteo periculoase, la acest moment nefiind localitati izolate si nici persoane in pericol, a declarat astazi purtatorul de cuvant al MAI, Monica Dajbog, intr-o declaratie la sediul ministerului, potrivit unor surse din presa. continuă pe Ziarul Bursa

Mai multe localitati localitati din Prahova, afectate de inundatii

ACTUALIZARE 12:40 Efective ale MAI intervin in 25 de localitati pentru limitarea efectelor meteo periculoase Efective ale Ministerului Afacerilor Interne intervin in continuare in 25 de localitati din judetele Dambovita, Giurgiu, Olt, Teleorman, Arges, Dolj, Valcea si Ilfov pentru limitarea efectelor meteo periculoase, la acest moment nefiind localitati izolate si nici persoane in pericol, a declarat astazi purtatorul de cuvant al MAI, Monica Dajbog, intr-o declaratie la sediul ministerului, potrivit unor surse din presa.

COD GALBEN de ploi in mai multe judete din nordul tarii

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis un COD GALBEN de ploi pentru mai multe judete din nordul tarii, valabil sambata pana la ora 12:00.

Cod portocaliu de precipitatii, in mai multe judete din sudul tarii

Unele judete din sudul tarii, printre care judetele Gorj, Valcea si Mehedinti, dar si Prahova, Arges si Buzau, ar putea fi vizate de o avertizare cod portocaliu de precipitatii, incepand cu noaptea de vineri spre sambata, informeaza directorul Administratiei Nationale de Meteorologie ANM), Ion Sandu.

Ninsoarea lasa fara curent mai multe zone din Dambovita

Electrica Distributie, filiala Targoviste, anunta abonatii ca, in aceasta perioada, din cauza conditiilor meteo nefavorabile au aparut mai multe deranjamente in instalatiile electrice. Este vorba de localitatile: Puntea de Greci, Manesti, Frasin, Raciu si pe platoul Padina, unde sunt deranjamente colective.

Circulatia spre Ranca a fost blocata mai multe ore. O gravida a fost transportata la ambulanta cu autospeciala cu senile a drumarilor

Circulatia pe Transalpina, pe tronsonul dintre Novaci si Ranca, a fost blocata, azi noapte, timp de mai multe ore din cauza unor masini care au derapat, dar si a conditiilor meteorologice nefavorabile. O gravida care trebuia sa ajunga la spitalul din Novaci a fost transportata cu o auto senilata a drumarilor.

CNADNR cheltuie 4 milioane de euro pe deszapezirea drumurilor din mai multe judete

Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale CNADNR) va cheltui circa 17 milioane de lei aproape 4 milioane de euro) pe mai multe contracte pentru deszapezirea drumurilor din mai multe judete din tara, aflate pe raza de actiune a Sectiilor de Drumuri Nationale SDN) din Alba, Oradea, Satu Mare si Zalau.

Prahova: 11 localitati au fost afectate de inundatii

Unsprezece localitati din judetul Prahova au fost afectate de inundatii, in urma ploilor abundente din ultimele ore, probleme fiind semnalate si la Sectia de pediatrie a Spitalului din Sinaia, iar sambata peste 2. 600 de familii din patru localitati nu.

Prahova: 11 localitati au fost afectate de inundatii. Peste 2.600 de familii nu au energie electrica

Unsprezece localitati din judetul Prahova au fost afectate de inundatii, in urma ploilor abundente din ultimele ore, probleme fiind semnalate si la Sectia de pediatrie a Spitalului din Sinaia, iar sambata peste 2. 600 de familii din patru localitati nu au energie electrica, din cauza unor avarii.

Alte localitati afectate de inundatii in cursul noptii. Apa in zeci de gospodarii, la Perieti fiind cea mai grava situatie

Noaptea de vineri spre sambata n-a fost linistita in judet, in mai multe localitati apa care s-a adunat in cele doua zile si mai bine de ploaie ajungand in curtile oamenilor si, in cateva cazuri, chiar in anexele gospodaresti, cele mai multe probleme fiind raportate la Perieti.

Zeci de gospodarii din Vrancea au fost afectate de inundatii

Zeci de curti si gradini din mai multe localitati din judetul Vrancea au fost afectate de inundatii, sambata, in urma ploilor abundente, pompierii intervenind cu motopompe intrucat exista riscul ca apa sa ajunga si in casele oamenilor.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2076 seconds )