Libnet.ro
UNICEF

06:00

COD GALBEN de ploi in mai multe judete din nordul tarii

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
COD GALBEN de ploi in mai multe judete din nordul tarii

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis un COD GALBEN de ploi pentru mai multe judete din nordul tarii, valabil sambata pana la ora 12:00. continuă pe Wall-Street Ro

Cod portocaliu de precipitatii, in mai multe judete din sudul tarii

Unele judete din sudul tarii, printre care judetele Gorj, Valcea si Mehedinti, dar si Prahova, Arges si Buzau, ar putea fi vizate de o avertizare cod portocaliu de precipitatii, incepand cu noaptea de vineri spre sambata, informeaza directorul Administratiei Nationale de Meteorologie ANM), Ion Sandu.

CNADNR cheltuie 4 milioane de euro pe deszapezirea drumurilor din mai multe judete

Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale CNADNR) va cheltui circa 17 milioane de lei aproape 4 milioane de euro) pe mai multe contracte pentru deszapezirea drumurilor din mai multe judete din tara, aflate pe raza de actiune a Sectiilor de Drumuri Nationale SDN) din Alba, Oradea, Satu Mare si Zalau.

Cod galben de ploi, ninsori si polei in cea mai mare parte a tarii

Administratia Nationala de Meteorologie a emis un cod galben ploi insemnate cantitativ, ninsori, strat consistent de zapada si polei, valabil de vineri, ora 18. 00, pana sambata ora 12.

Cod galben de ploi si ninsori pentru aproape toata tara: regiuni in care va ninge. Petre Toba: 46 de localitati au fost afectate de vremea rea

Meteorologii au emis in aceasta dimineata un nou cod Galben de ploi si ninsori, indicand acele regiuni in care va ninge. 36 de judete sunt vizate de atentionarea care este valabila din aceasta seara de la ora 18. 00 pana sambata la ora 12. Concret, specialistii atrag atentia ca ne vom confrunta cuploi insemnate cantitativ, ninsori care se vor aseza intr-un strat consistent de zapada si polei.

Mai multe localitati din Prahova, afectate de inundatii

ACTUALIZARE 12:40 Efective ale MAI intervin in 25 de localitati pentru limitarea efectelor meteo periculoase Efective ale Ministerului Afacerilor Interne intervin in continuare in 25 de localitati din judetele Dambovita, Giurgiu, Olt, Teleorman, Arges, Dolj, Valcea si Ilfov pentru limitarea efectelor meteo periculoase, la acest moment nefiind localitati izolate si nici persoane in pericol, a declarat astazi purtatorul de cuvant al MAI, Monica Dajbog, intr-o declaratie la sediul ministerului, potrivit unor surse din presa.

Ninsoarea lasa fara curent mai multe zone din Dambovita

Electrica Distributie, filiala Targoviste, anunta abonatii ca, in aceasta perioada, din cauza conditiilor meteo nefavorabile au aparut mai multe deranjamente in instalatiile electrice. Este vorba de localitatile: Puntea de Greci, Manesti, Frasin, Raciu si pe platoul Padina, unde sunt deranjamente colective.

Avertizare meteo: Cod galben de ploi si ninsori, in cea mai mare parte a tarii

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, vineri, un cod galben de ploi si ninsori. Atentionarea este valabila de vineri, de la ora 18. 00, pana sambata, la ora 12.

Circulatia spre Ranca a fost blocata mai multe ore. O gravida a fost transportata la ambulanta cu autospeciala cu senile a drumarilor

Circulatia pe Transalpina, pe tronsonul dintre Novaci si Ranca, a fost blocata, azi noapte, timp de mai multe ore din cauza unor masini care au derapat, dar si a conditiilor meteorologice nefavorabile. O gravida care trebuia sa ajunga la spitalul din Novaci a fost transportata cu o auto senilata a drumarilor.

Cod galben de vreme rea in urmatoarele 48 de ore: ploi torentiale, polei si ninsori. Unde va fi cel mai frig

Vreme rea in urmatoarele 48 de ore. Administratia Nationala de Meteorologie a emis cod galben de ploi torentiale, ninsori, strat consistent de zapada si polei pentru trei sferturi din tara.

Avertizare de INUNDATII in Prahova. Raurile din alte 20 de judete sunt sub cod galben de inundatii

Hidrologii au emis o avertizare cod portocaliu de inundatii pentru raurile din Prahova, valabila pana sambata seara, la ora 18. 00, iar raurile din alte 20 de judete sunt sub cod galben de inundatii, pana duminica la ora 16.

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2163 seconds )