Libnet.ro
UNICEF

14:00

Mai multe persoane au fost ranite in urma unui accident rutier produs la marginea orasului Bacau

Adevărul Adevărul,
Mai multe persoane au fost ranite in urma unui accident rutier produs la marginea orasului Bacau

Un grav accident s-a produs, joi dimineata, la marginea orasului Bacau. 11 persoane au fost ranite dupa ce microbuzul in care se aflau a incercat sa evite o masina si a intrat intr-un copac. continuă pe Adevărul

Mai multe persoane au fost ranite intr-un atac armat la Las Vegas

Mai multe persoane au fost ranite duminica, la Las Vegas Nevada, vestul Statelor Unite), intr-un atac armat comis in circumstante neclare, a anuntat politia, in timp ce presa locala evoca mai multi morti, relateaza AFP, citata de Mediafax.

Sase persoane, ranite in urma unui accident rutier

Grav accident de circulatie in judetul Buzau, in urma caruia sase persoane au fost ranite. Accidentul a avut loc duminica dupa amiaza, pe drumul judetean 220, in localitatea buzoiana Posta Calnau, dupa ce o autoutilitara a intrat pe contrasens si s-a ciocnit cu un autoturism in care se aflau cinci persoane.

Cinci persoane au fost ranite intr-un accident la iesirea din Brasov spre Mures

Cinci persoane au fost transportate la spital dupa ce doua masini s-au ciocnit pe Calea Feldioarei, la iesirea din Brasov spre Targu Mures.

SUA: Cinci morti intr-un atac armat la Las Vegas

Cinci persoane au murit si mai multe au fost ranite duminica, la Las Vegas Nevada, vestul Statelor Unite), intr-un atac armat comis in circumstante neclare, a anuntat politia, in timp ce presa locala evoca mai multi morti, relateaza AFP, citata de Mediafax.

Brasov: Cinci persoane, la spital, in urma unui accident rutier

Cinci persoane au ajuns la spital, in urma unui accident petrecut, joi, in jurul orei 17. 00, pe DN13, in judetul Brasov, relateaza Mediafax. Un sofer a intrat intr-o depasire neregulamentara si s-a ciocnit cu un autoturism care venea din sens opus.

Perchezitii DNA la Galati: Mai multe persoane sunt suspectate ca au santajat-o pe Livia Stanciu, presedintele iCCJ

Procurorii DNA efectueaza cercetari la trei locatii din municipiul Galati, intr-o cauza penala, fiind vizate persoane suspectate ca au santajat-o pe Livia Stanciu, presedintele inalteiCurte de Casatie.

13 persoane au fost ranite usor intr-un accident rutier produs pe strada Vasile Parvan

13 persoane au fost grav ranite in aceasta dimineata intr-un accident produs in urma ciocnirii unui microbuz cu o autoutilitara,la intersectia strazilor Vasile Parvan cu Doctor Istrate. Una dintre masini, care transporta navetisti, s-a oprit intr-un copac. Victimele au fost transportate la Spitalul Judetean de Urgente din Bacau.

Georgiana Ghegeliu, tanara ramasa infirma in urma unui accident rutier, asteapta sa i se faca dreptate. Ea cere daune de un milion de euro

Miercuri, 11 iunie 2014, la inalta Curte de Casatie si Justitie s-a judecat dosarul in care Georgiana Ghegeliu, tanara ramasa infirma, a cerut despagubiri de un milion de euro de la Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania.

Perchezitii la mai multe persoane banuite de santaj la nivel inalt

Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie - Sectia de combatere a coruptiei fac cercetari intr-o cauza penala ce vizeaza suspiciuni privind savarsirea unei infractiuni de santaj, persoana vatamata fiind presedintele unei instante judecatoresti din Capitala.

Explozii in centrul orasului ucrainean Donetk: Trei persoane au fost ranite

Trei persoane au fost ranite joi seara, in centrul Donetkului, in estul Ucrainei, in urma unei explozii care a vizat masina lui Denis Pusilin, un lider al separatistilor din oras. Masina lui Pusilin.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2246 seconds )