Libnet.ro
UNICEF

01:05

Mai multe scoli din judetul Vaslui au fost inchise miercuri din cauza ninsorilor

Adevărul Adevărul,
Mai multe scoli din judetul Vaslui au fost inchise miercuri din cauza ninsorilor

Ninsorile abundente au determinat directorii mai multor unitati de invatamant din judetul Vaslui sa suspende cursurile miercuri, 11 ianuarie. continuă pe Adevărul

Toate scolile din judetul Vaslui vor fi inchise si marti. Decizie de ultima ora a autoritatilor

Prefectul judetului Vaslui, Isabel Bogdan, a anuntat ca scolile si gradinitele nu vor fi deschise nici marti, 10 ianuarie, in judetul Vaslui, din cauza conditiilor meteo.

Gerul naprasnic inchide mai multe scoli din Alba. Peste 2.600 de elevi stau acasa in urmatoarele doua zile

Gerul inchide noi unitati scolare din Alba in 10 si 11 ianuarie. Potrivit situatiei prezentate de ISJ Alba, peste 2. 600 de elevi si prescolari nu vor merge la scoala sau gradinita in aceste zile.

Sediul unui post de politie din judetul Vaslui a luat foc. Mai multe echipaje de pompieri au intervenit pentru stingerea incendiului

Mai multe forte din cadrul Inspectoratului de Urgenta Vaslui intervin pentru stingerea unui incendiu izbucnit luni dimineata la Postul de Politie Muntenii de Jos.

Scolile si gradinitele din judetul Arges raman inchise marti si miercuri: cursuri suspendate pentru toti elevii

Autoritatile judetene au hotarat astazi ca marti, 10 ianuarie, si miercuri, 11 ianuarie 2017, unitatile din invatamantul preuniversitar gradinite, scoli si licee) din Arges sa fie inchise.

Toate scolile din judetul Vaslui se redeschid de miercuri, 11 ianuarie

Autoritatile vasluiene au decis ca incepand de miercuri, 11 ianuarie, in toate unitatile de invatamant sa fie reluate cursurile. Decizia vine dupa ce in zilele de 9 si 10 ianuarie scolile au fost inchise din cauza conditiilor meteo.

Judecatoriile din Bacau, Moinesti si Buhusi au sefi noi. Schimbari la varf si in mai multe parchete din judetul Bacau

De la inceputul anului, urmare a concursurilor pentru functiile de conducere, care au avut loc in perioada septembrie-decembrie, judecatoriile din Bacau, Moinesti si Buhusi au noi presedinti. S-au produs schimbari si la nivelul conducerii unor parchete din judetul Bacau.

ROMANIA BOCNA. Temperaturi polare, in urmatoarele zile: -26 de grade. Din cauza frigului, au fost inchise zeci de scoli. Drumuri blocate si trenuri anulate. Zeci de pasageri ai WizzAir, tinuti patru ore in avion

Romania sufera la temperaturi polare, in noaptea urmatoare fiind inregistrate -26 de grade. Din cauza gerului, zeci de scoli din 21 de judete si din Capitala vor fi inchise temporar sau permanent. Cateva drumuri nationale, precum si Autostrazile A2 si A4 raman in continuare inchise. CFR a decis anularea a 40 de trenuri din cauza conditiilor de vreme nefavorabila.

La Buzau, mai multe drumuri nationale si judetene au fost inchise iar o localitate a ramas fara curent electric

Patru drumuri nationale si 11 judetene, din Buzau, au fost inchise circulatiei publice, dupa cateva ore de la instituirea codului portocaliu. Mai multe masini ai caror soferi s-au aventurat la drum au ramas blocate in nameti si sute de case au ramas fara curent. Stire in curs de actualizare.

Doua drumuri judetene din Brasov au fost inchise!

Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta ISU) Brasov a anuntat, la ora 16. 45, ca doua drumuri judetene din judetul Brasov au fost inchise.

Studentii Universitatii Dunarea de Jos revin de luni la cursuri. Gradinitele, scolile si liceele din judetul Galati raman inchise la inceputul saptamanii

Conducerea Universitatii Dunarea de Jos precizeaza ca institutia de invatamant va relua cursurile de luni, 9 ianuarie, conform programului obisnuit. Studentii care din cauza conditiilor meteo nu vor putea ajunge la cursuri, le vor putea recupera fara plata.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2338 seconds )