Libnet.ro
UNICEF

05:30

Toate scolile din judetul Vaslui se redeschid de miercuri, 11 ianuarie

Adevărul Adevărul,
Toate scolile din judetul Vaslui se redeschid de miercuri, 11 ianuarie

Autoritatile vasluiene au decis ca incepand de miercuri, 11 ianuarie, in toate unitatile de invatamant sa fie reluate cursurile. Decizia vine dupa ce in zilele de 9 si 10 ianuarie scolile au fost inchise din cauza conditiilor meteo. continuă pe Adevărul

Toate scolile din judetul Vaslui vor fi inchise si marti. Decizie de ultima ora a autoritatilor

Prefectul judetului Vaslui, Isabel Bogdan, a anuntat ca scolile si gradinitele nu vor fi deschise nici marti, 10 ianuarie, in judetul Vaslui, din cauza conditiilor meteo.

Toate scolile din Vaslui vor fi inchise luni, 9 ianuarie. Reluarea cursurilor se va decide in functie de evolutia vremii

Cursurile vor fi suspendate luni, 9 ianuarie, in toate unitatile de invatamant din judetul Vaslui, in urma unei hotarari a Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta.

Vacanta prelungita pentru elevi. Luni si marti se suspenda cursurile in toate scolile din Tulcea

ISU Delta anunta ca luni, 9 ianuarie, si marti, 10 ianuarie, se suspenda cursurile in toate unitatile scolare din judetul Tulcea.

Sediul unui post de politie din judetul Vaslui a luat foc. Mai multe echipaje de pompieri au intervenit pentru stingerea incendiului

Mai multe forte din cadrul Inspectoratului de Urgenta Vaslui intervin pentru stingerea unui incendiu izbucnit luni dimineata la Postul de Politie Muntenii de Jos.

Un tanar din judetul Sibiu a fost UCIS in Italia. ROMANUL a fost impuscat CU SANGE RECE intr-un club

Un roman din judetul Sibiu a fost ucis in Italia, fiind impuscati mortal intr-un club din Catania, un oras din sud-estul statului italian. Florin Nicolae Dinu a fost implicat intr-o.

27 de localitati din judetul Constanta, fara energie electrica

27 de localitati din judetul Constanta erau, duminica la ora 08. 00, nealimentate total sau partial cu energie electrica, potrivit unei situatii transmise de E-Distributie Dobrogea.

Studentii Universitatii Dunarea de Jos revin de luni la cursuri. Gradinitele, scolile si liceele din judetul Galati raman inchise la inceputul saptamanii

Conducerea Universitatii Dunarea de Jos precizeaza ca institutia de invatamant va relua cursurile de luni, 9 ianuarie, conform programului obisnuit. Studentii care din cauza conditiilor meteo nu vor putea ajunge la cursuri, le vor putea recupera fara plata.

Cursuri suspendate toata saptamana in scolile din sapte judete. Lista prezentata in timp real de inspectoratele judetene nu corespunde cu cea transmisa de Ministerul Educatiei

Vremea rea inchide scolile. Unitatile scolare din judetele Constanta, Calarasi si Bucuresti vor fi inchise in aceasta saptamana din cauza conditiilor meteo extreme, iar in multe alte judete, scolile vor fi inchise pana miercuri sau joi.

Cursuri suspendate toata saptamana in scolile din sase judete. Lista prezentata in timp real de inspectoratele judetene nu corespunde cu cea transmisa de Ministerul Educatiei

Vremea rea inchide scolile. Unitatile scolare din judetele Constanta, Calarasi si Bucuresti vor fi inchise in aceasta saptamana din cauza conditiilor meteo extreme, iar in multe alte judete, scolile vor fi inchise pana miercuri sau joi.

Cursurile se reiau in toate unitatile de invatamant din Neamt incepand de miercuri, 11 ianuarie

Din cauza conditiilor meteo nefavorabile, unitatile de invatamant au fost inchise in primele doua zile ale saptamanii.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2274 seconds )