Libnet.ro
UNICEF

06:00

Mai multi actionari de firme viticole, printre care si George Ivanescu, retinuti de DNA pentru evaziune fiscala

B1 B1,
Mai multi actionari de firme viticole, printre care si George Ivanescu, retinuti de DNA pentru evaziune fiscala

Procurorii anticoruptie au retinut opt persoane in dosarul in care se fac cercetari cu privire la evaziune fiscala cu un prejudiciu de aproximativ 600 milioane lei. Printre acestea se afla si George. continuă pe B1

Veste extraordinara pentru romance! Bani mai multi pentru mamele eroine care au mai mult de trei copii

Proiectul de lege prin care mamele cu mai multi copii primesc pensie speciala a fost adoptat tacit de Senat. Initiativa prevede o indemnizatie viagera lunara pentru femeile care au nascut cel.

Tot mai multi oameni renunta sa mai bea dimineata SUC DE PORTOCALE! Motivul pentru care DEVINE ISTORIE la micul dejun

Tot mai multi oameni renunta sa mai bea suc de portocale la micul dejun deoarece din punct de vedere nutritional, sucul de portocale se aseamana foarte mult cu orice suc acidulat din comert sau orice bautura cu.

Clotilde Armand dezvaluie ca mai multi ministri si secretari de stat vor candida la alegerile parlamentare pe listele USR

Clotilde Armand, consilier local al partidului Uniunea Salvati Romania USR) la sectorul 1 Bucuresti, a anuntat, in cadrul unei conferinte de presa, faptul ca mai multi ministri si secretari de stat din actualul Guvern vor candida la alegerile parlamentare pe listele USR.

Mamele eroine vor fi premiate. Senatul a aprobat proiectul privind indemnizatiile pentru femeile care au adus mai multi copii pe lume

Proiectul de lege care prevede acordarea unei indemnizatii viagere femeilor care au adus pe lume trei sau mai mult de trei copii a fost adoptata de Senat. Mamele eroine, asa cum au fost numite, vor primi.

TOP 10: companiile cu cei mai multi angajati din Romania. Cum si-au schimbat echipele in 2016

Cresterea consumului inregistrata la nivel national se reflecta puternic in activitatea marilor retaileri de bunuri de larg consum, care fac schimbari importante in echipe intr-un timp foarte scurt. Astfel, topul celor mai mari companii din Romania,.

Violenta domestica scoate femeile din casa. Cateva sute de oameni cer, in strada, oprirea agresiunilor asupra femeilor. La mars vor participa ministrul Pislaru si mai multi ambasadori

Peste 300 de oameni vor participa, sambata, in Capitala, de la ora 13. 30, la un mars care atrage atentia asupra agresiunilor cu care se confrunta femeile si care cer emiterea rapida a ordinului de protectie, precum si infiintarea unor centre specializate pentru cazurile de viol.

Cei mai multi soferi nu stiu ce reprezinta acest semn. Tu stii?

Majoritatea soferilor nu stiu ce reprezinta simbolul de mai sus. Este avertizarea pentru presiunea din pneuri. La masinile dotate cu sistem de monitorizare a presiunii pneurilor TPMS) acest simbol se aprinde.

Explozie la Gaziantep, in Turcia. O persoana s-a aruncat in aer. Sunt mai multi raniti

O explozie a avut loc, duminica, in Gaziantep, Turcia. Mai multe persoane au fost ranite, informeaza agentia Dogan.

Sapte persoane, printre care o femeie si un copil, au fost canonizati de papa Francisc

Sapte persoane au fost canonizate, duminica, de papa Francisc, intr-o slujba care a avut loc in fata a zeci de mii de credinciosi, in Piata Sfantul Petru .

ştiri de la B1

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2263 seconds )