Libnet.ro
UNICEF

08:30

Mama Elenei Udrea, in vizita la Arestul Politiei Capitalei

Adevărul Adevărul,
Mama Elenei Udrea, in vizita la Arestul Politiei Capitalei

Elena Udrea, arestata pentru fapte de coruptie in dosarul Microsoft, este vizitata de mama sa, care a venit, vineri dimineata, la Arestul Politiei Capitalei cu un pachet cu alimente si apa. Mama Elenei Udrea a ajuns la Arestul central al Politiei Capitalei in jurul orei 09. 30 si a intrat fara sa faca declaratii. continuă pe Adevărul

Mama Elenei Udrea i-a dus pachet deputatei aflate in arestul Politiei Capitalei

Mama Elenei Udrea, Maria Veliceasa, si-a vizitat, vineri, fiica, in jurul orei noua dimineata, in arestul Politiei Capitalei. Mama deputatei i-a adus un pachet.

Mama Elenei Udrea ii duce pachet in arestul politiei

Mama Elenei Udrea, Maria Veliceasa, a vizitat-o pe aceasta, vineri, in jurul orei noua dimineata. Mama deputatei i-a adus un pachet.

UPDATE. Elena Udrea la iesirea de la DNA: Poti pune catuse Elenei Udrea dar nu poti pune catuse adevarului

UPDATE:Elena Udrea NUavea catuse la maini cand a ajuns la arestul Politiei Capitalei. ---UPDATE: Elena Udrea a iesit inconjurata de mai multi politisti din sediul DNA. Udrea va fi dusa in arestul.

Elena Udrea, retinuta pentru 24 de ore, in catuse la DNA, dar fara ele la Politia Capitalei: ii poti pune catuse Elenei Udrea, dar nu adevarului (VIDEO)

UPDATE 23:10:Elena Udrea a ajuns la arestul Politiei Capitalei. Ea a iesit din masina fara a purta catusele pe care le avea la iesirea din sediul Directiei Nationale Anticoruptie. Udrea a coborat singu.

UPDATE. Elena Udrea, scoasa iN CATUSE din DNA - FARA CATUSE in Arestul Politiei

UPDATE:in urma imaginilor difuzate de presa, oficialii DNA au demarat verificari administrative privind respectarea procedurilor de predare in cazul Elenei Udrea, retinuta in dosarul.

Prima cerinta a Elenei Udrea in inchisoare. Vrea sa isi renoveze celula

Elena Udrea a cerut, vineri, conducerii Arestului Politiei Capitalei, sa-i permita ca, pe banii ei, sa varuiasca celula in care a fost inchisa, sa vopseasca gratiile si caloriferele, sa schimbe mobilierul si sa tapeteze peretii, informeaza Mediafax.

Catusele Elenei Udrea, motiv de SCANDAL in DNA

Retinerea Elenei Udrea a provocat scandal in interiorul DNA. Scoasa cu catuse la maini din sediul Directiei Anticoruptie, Udrea a ajuns la arestul Capitalei, fara ele. Conform regulamentului interior al.

Reactia Elenei Udrea dupa ce a fost arestata: Nu poti pune catuse adevarului!

Elena Udrea a fost scoasa din sediul DNA, incatusata si inconjurata de opt jandarmi, ea spunandu-le jurnalistilor la iesire Ce, va asteptati la altceva? si declarand Poti pune catuse Elenei Udrea. Nu poti pune catuse adevarului.

Declaratia Elenei Udrea, in timp ce iesea cu mainile-n CATUSE din sediul DNA: ii poti pune catuse lui Udrea, dar nu poti pune CATUSE ADEVARULUI

Epopeea Elenei Udrea la DNA s-a terminat in catuse, tarziu in noapte. Dupa 11 ore petrecute in sediul DNA, timp in care a studiat acuzatiile care i se aduc si a fost audiata, Elena Udrea a fost.

Ion Cristoiu: Sper ca documentele impotriva Elenei Udrea de la Antena 3 nu sunt date pe sest de SRI sau de DNA

Denuntul Elenei Udrea impotriva lui Florian Coldea a dat nastere la foarte multe controverse in spatiul public. Elena Udrea a anuntat, vineri, ca a depus un denunt la DNA impotriva lui Florian Coldea, directorul.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1935 seconds )