Libnet.ro
UNICEF

23:30

Manchester United - Chelsea 1-1 / Diavolii raman in afara locurilor de Champions League; Manchester City, victorie cu Burnley (scor 1-0)

Hotnews Hotnews,
 Manchester United - Chelsea 1-1 / Diavolii raman in afara locurilor de Champions League; Manchester City, victorie cu Burnley (scor 1-0)

Manchester United si Chelsea au terminat la egalitate, scor 1-1, in derby-ul etapei cu numarul 36 din Premier League. in urma acestui rezultat, Manchester United ramane pe pozitia a sasea, la trei puncte distanta de locul 4, ultimul care asigura prezenta in editia viitoare a Champions League. in alta partida a zilei, Manchester City a invins-o cu 1-0 pe Burnley si a revenit pe primul loc. continuă pe Hotnews

Premier League: Paul Pogba (Manchester United), mijlocasul care a mers cel mai mult pe teren in actualul sezon

Daily Mail a prezentat o statistica, din care reiese ca Paul Pogba de la Manchester United este jucatorul care a mers cel mai mult pe teren, dintre toti mijlocasii din Premier League.

Neymar a fost suspendat trei etape de UEFA, dupa mesajul de la finalul meciului PSG vs Manchester United

UEFA a decis sa il suspende trei etape pe Neymar 27 de ani), dupa iesirea nervoasa de la finalul meciului dintre PSG si Manchester United, din Champions League. Brazilianul a adresat injurii oficialilor partidei, printr-o postare pe un site de socializare.

Aflat pe lista scurta de la Manchester United si Atletico Madrid, Edinson Cavani vrea sa ramana la PSG

Internationalul uruguayan Edinson Cavani are contract cu Paris Saint-Germain pana in 2020 si nu are nicio intentie sa paraseasca gruparea pariziana, desi este dorit de Manchester United si Atletico Madrid.

VIDEO Manchester City, victorie pe terenul rivalei Manchester United (2-0) / Titlul, tot mai aproape de formatia lui Guardiola

Manchester City a facut un pas urias catre castigarea titlului de campioana a Angliei la fotbal in acest sezon, dupa ce a reusit sa se impuna cu 2-0 pe terenul rivalei Manchester United, intr-un meci restanta contand pentru etapa a 31-a din Premier League, disputat miercuri seara.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2 seconds )