Libnet.ro
UNICEF

18:00

Premier League: Paul Pogba (Manchester United), mijlocasul care a mers cel mai mult pe teren in actualul sezon

Hotnews Hotnews,
 Premier League: Paul Pogba (Manchester United), mijlocasul care a mers cel mai mult pe teren in actualul sezon

Daily Mail a prezentat o statistica, din care reiese ca Paul Pogba de la Manchester United este jucatorul care a mers cel mai mult pe teren, dintre toti mijlocasii din Premier League. continuă pe Hotnews

Cum arata echipa sezonului din Premier League: Sase jucatori de la City, patru de la Liverpool si Paul Pogba

Asociatia fotbalistilor profesionisti PFA) a anuntat, joi, echipa sezonului din Premier League, in care, in afara jucatorilor de la primele doua clasate, Manchester City si Liverpool, si-a facut loc doar Paul Pogba Manchester United).

Manchester City in fruntea Premier League dupa victoria din derby

Campioana Manchester City a transat favorabil disputa de miercuri seara cu rivala locala Manchester United chiar pe terenul acesteia, Old Trafford.

VIDEO Manchester City, victorie pe terenul rivalei Manchester United (2-0) / Titlul, tot mai aproape de formatia lui Guardiola

Manchester City a facut un pas urias catre castigarea titlului de campioana a Angliei la fotbal in acest sezon, dupa ce a reusit sa se impuna cu 2-0 pe terenul rivalei Manchester United, intr-un meci restanta contand pentru etapa a 31-a din Premier League, disputat miercuri seara.

Neymar a fost suspendat trei etape de UEFA, dupa mesajul de la finalul meciului PSG vs Manchester United

UEFA a decis sa il suspende trei etape pe Neymar 27 de ani), dupa iesirea nervoasa de la finalul meciului dintre PSG si Manchester United, din Champions League. Brazilianul a adresat injurii oficialilor partidei, printr-o postare pe un site de socializare.

Aflat pe lista scurta de la Manchester United si Atletico Madrid, Edinson Cavani vrea sa ramana la PSG

Internationalul uruguayan Edinson Cavani are contract cu Paris Saint-Germain pana in 2020 si nu are nicio intentie sa paraseasca gruparea pariziana, desi este dorit de Manchester United si Atletico Madrid.

Liverpool, devastatoare in Anglia: S-a schimbat liderul in Premier League dupa un meci in care a plouat cu goluri

Echipa lui Jurgen Klopp tremura pentru primul titlu dupa 29 de ani si, vineri, si-a distrus adversara din Premier League. Din pacate pentru cormorani, City continua sa fie favorita la locul 1.

Ce putem vedea la TV de Paste: slujba de la Catedrala Patriarhala, filmul Iisus din Nazareth, meciuri din Premier League

Televiziunile vor avea programe speciale in perioada 27 aprilie - 1 mai, telespectatorii putand butona pentru a urmari Slujba de inviere, transmisa in direct de la Catedrala Patriarhala de TVR si de Pro TV, editii speciale ale emisiunilor Acces Direct, la Antena 1, si Teo Show, la Kanal D, sau meciurile din campionatul Premier League, transmise de Eurosport, anunta news. ro.

Asa se scrie istoria in Premier League. Ce record incredibil s-a inregistrat in meciul dintre Southampton si Watford VIDEO

Marti seara. atacantul echipei Southampton, Shane Long a marcat cel mai rapid gol din istoria Premier League, dupa 7,69 secunde.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2191 seconds )