Libnet.ro
UNICEF

08:30

Manescu: Am cerut opinia Concurentei privind CFR Marfa

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Manescu: Am cerut opinia Concurentei privind CFR Marfa

Ministrul Transporturilor, Ramona Manescu, a cerut Consiliului Concurentei si consultantilor un punct de vedere privind termenul de finalizare a privatizarii CFR Marfa, stabilit acum pentru 15 octombrie, precizand ca o eventuala prelungire va fi. continuă pe Wall-Street Ro

Ministrul Ramona Manescu: Am cerut opinia Concurentei privind CFR Marfa, vom discuta in Guvern o eventuala prelungire

Ministrul Transporturilor, Ramona Manescu, a cerut Consiliului Concurentei si consultantilor un punct de vedere privind termenul de finalizare a privatizarii CFR Marfa, stabilit acum pentru 15 octombrie, precizand ca o eventuala prelungire va fi discuta in Guvern, relateaza Mediafax.

Manescu: Am cerut opinia Concurentei privind CFR Marfa.

Ministrul Transporturilor, Ramona Manescu, a cerut Consiliului Concurentei si consultantilor un punct de vedere privind termenul de finalizare a privatizarii CFR Marfa, stabilit acum pentru 15 octombrie, precizand ca o eventuala prelungire va fi discuta in Guvern, transmite Mediafax. Am vazut ca a fost lansata aceasta discutie cu privire la decizia Consiliului Concurentei, care este asteptata si sigur ca este foarte importanta. ) Termenele prevazute in HG si in contract sunt foarte clare.

Concurenta vrea observatii de la terti privind CFR Marfa

Consiliul Concurentei este interesat de observatiile si punctele de vedere ale tertilor, inclusiv concurenti si clienti ai partilor implicate, in legatura cu preluarea CFR Marfa de catre GFR, si aminteste ca termenul legal maxim in care va emite o.

Manescu: Vom discuta in Guvern o eventuala prelungire a privatizarii CFR Marfa

Ministrul Transporturilor Ramona Manescu a cerut Consiliului Concurentei si consultantilor un punct de vedere privind termenul de finalizare a privatizarii CFR Marfa, stabilit acum pentru 15 octombrie, precizand ca o eventuala prelungire va fi discuta in Guvern.

Ramona Manescu ii da o mana de ajutor lui Gruia Stoica: Guvernul va analiza daca termenul de plata pentru CFR Marfa va fi prelungit

Ministrul Transporturilor, Ramona Manescu, a cerut Consiliului Concurentei si consultantilor un punct de vedere privind termenul de finalizare a privatizarii CFR Marfa, stabilit acum pentru 15 octombrie, precizand ca o eventuala prelungire va fi discuta in Guvern.

Manescu: Daca privatizarea CFR Marfa nu se finalizeaza la mijlocul lunii octombrie, procesul se reia

Procedura de privatizare a CFR Marfa este in termen, dar va fi reluata daca nu se va finaliza in graficul stabilit, respectiv pana la jumatatea lunii octombrie, a declarat ministrul Transporturilor, Ramona Manescu, raspunzand unor intrebari.

Manescu: Daca privatizarea CFR Marfa nu se finalizeaza la mijlocul lunii octombrie, procesul se reia

Procedura de privatizare a CFR Marfa este in termen, dar va fi reluata daca nu se va finaliza in graficul stabilit, respectiv pana la jumatatea lunii octombrie, a declarat ministrul Transporturilor, Ramona Manescu, raspunzand unor intrebari.

Gruia Stoica a reusit sa notifice Consiliul Concurentei pentru preluarea CFR Marfa

Grup Feroviar Roman, controlat de omul de afaceri Gruia Stoica, a reusit sa notifice Consiliul Concurentei cu privire la preluarea companiei de stat CFR Marfa. Notificarea a fost facuta marti, 24 septembrie, dupa aproape 6 saptamani de la publicarea in Monitorul Oficial a actului normativ privind privatizarea CFR Marfa. Hotararea de Guvern privind privatizarea CFR Marfa prevede un termen de finalizare a tranzactiei de 60 de zile calendaristice de la data intrarii in vigoare a actului normativ. Acest termen expira peste 3 saptamani, pe 15 octombrie. Pana atunci, Gruia Stoica trebuie sa plateasca 202 milioane de euro. Trebuie precizat ca procesul de avizare a privatizarii CFR Marfa poate dura pana la 5 luni.

Consiliul Concurentei, interesat de observatiile surselor privind preluarea CFR Marfa de catre GFR

Consiliul Concurentei este interesat de observatiile si punctele de vedere ale surselor din piata in legatura cu preluarea CFR Marfa de catre Grup Feroviar Roman GFR), pentru a putea analiza cat mai obiectiv impactul pe care il poate avea aceasta tranzactie asupra economiei, se arata intr-un comunicat de presa.

Ministrul Transporturilor: Daca privatizarea CFR Marfa nu se finalizeaza la mijlocul lunii octombrie, procesul se reia

Procedura de privatizare a CFR Marfa este in termen, dar va fi reluata daca nu se va finaliza in graficul stabilit, respectiv pana la jumatatea lunii octombrie, a declarat marti ministrul Transporturilor, Ramona Manescu, raspunzand unor intrebari, relateaza Mediafax.

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2155 seconds )