Libnet.ro
UNICEF

16:30

Marea Britanie, criza de paturi in spitale: doar 3 la 1.000 de persoane

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Marea Britanie, criza de paturi in spitale: doar 3 la 1.000 de persoane

Marea Britanie are doar 3 paturi in spitale la 1. 000 de persoane, ceea ce inseamna ca se afla pe locul doi in Europa in privinta numarului scazut de paturi din spitale pe cap de locuitor, informeaza Daily Mail . continuă pe Wall-Street Ro

Somajul din Marea Britanie a scazut la minimul ultimilor cinci ani, sub 7%

Rata somajului din Marea Britanie a scazut in februarie sub nivelul de 7%, la cel mai redus nivel din ultimii cinci ani. Scaderea a avut loc datorita redresarii economice puternice care mareste probabilitatea.

Victor Spirescu, primul roman sosit in Marea Britanie dupa ridicarea restrictiilor de munca, promoveaza un partid proeuropean

Victor Spirescu, primul roman sosit in Marea Britanie dupa ridicarea restrictiilor de pe piata muncii pentru imigranti, devenit celebru datorita atentiei oferite de mass-media, se implica in viata politica si este cofondatorul unui partid proeuropean, alaturi de alti rezidenti romani din Regat. Acesta sustine noua formatiune in calitate de imagine a partidului.

Marea Britanie: preturile locuintelor au scapat de sub control in Londra

Inflatia anualizata din Marea Britanie a scazut in martie la 1,6%, cel mai redus nivel din ultimii patru ani si jumatate, in timp ce preturile locuintelor au urcat cu 9,1% in ultimul an, crestere generata in principal de piata din Londra, unde se.

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2033 seconds )