Libnet.ro
UNICEF

06:00

Marea Britanie, tara in care cele mai multe droguri sunt cumparate de pe Internet

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Marea Britanie, tara in care cele mai multe droguri sunt cumparate de pe Internet

Cetatenii din Marea Britanie sunt cei mai mari consumatori de droguri cumparate de pe Internet, arata un studiu global facut pe 18. 000 de oameni din 18 tari, informeaza CNBC . continuă pe Wall-Street Ro

ANOFM: Peste 16.700 de posturi vacante la nivel national, cele mai multe in Cluj si Bucuresti

Peste 16. 700 de locuri de munca sunt disponibile la nivel national, cele mai multe fiind in Capitala si in judetele Cluj, Prahova, Dolj, Arad, Arges si Timis, informeaza Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM).

Cele mai bune metode ca sa scapi de vergeturi si retete pentru acasa pentru a le combate

De cele mai multe ori aceste inestetice cute pe piele, ne fac sa devenim complexate, sa ne simtim mai putin atractive, sa ne izolam si sa ne ferim de aparitii in public, cum ar fi la piscina.

Somajul din Marea Britanie a scazut la minimul ultimilor cinci ani, sub 7%

Rata somajului din Marea Britanie a scazut in februarie sub nivelul de 7%, la cel mai redus nivel din ultimii cinci ani. Scaderea a avut loc datorita redresarii economice puternice care mareste probabilitatea.

Marea Britanie, criza de paturi in spitale: doar 3 la 1.000 de persoane

Marea Britanie are doar 3 paturi in spitale la 1. 000 de persoane, ceea ce inseamna ca se afla pe locul doi in Europa in privinta numarului scazut de paturi din spitale pe cap de locuitor, informeaza Daily Mail .

Ploile abundente si vantul puternic au facut ravagii in mai multe orase din tara. in Bucuresti, mai multe masini au fost avariate

Si ploia abundenta si vantul puternic au creat mari probleme. Un tren de calatori a ramas blocat in Brasov dupa ce mai multi copaci doborati de vant au cazut pe sine. in plus, 150 de oameni dintr-un sat.

Cine aduce valuta in Romania? Judetele cu cele mai mari exporturi. Cel mai mare deficit comercial il are Capitala

13 judete din tara noastra importa mai mult decat exporta, in vreme ce celelalte sunt pe excedent comercial, potrivit datelor furnizate de INS. Argesul de pilda e judetul cu cel mai mare excenedent comercial, in vreme ce Capitala este campioana deficitului, ea importand cu peste 612 milioane mai mult decat valoarea exporturilor. Problema noastra nu este insa deficitul ori excedentul, cat faptul ca exportam marfuri cu valoare adaugata mica si importam produse cu valore adaugata ridicata cu foarte putine exceptii). De pilda exportam mere brute si importam gem de mere. Sau exportam lemn brut si importam produse fabricate din lemn si mobilier. Ce anume intra in tara, judet cu judet, ce iese din tara ca export si cum influenteaza cursul de schimb comertul exterior al judetelor Romaniei?.

Producatorii lanseaza campania 'Taie TVA la carne': romanii platesc pentru carne cele mai scumpe preturi din Europa

Producatorii de carne din Romania au lansat campania Taie TVA la carne , prin care sustin reducerea TVA in industria de profil dupa exemplul din panificatie, aratand ca tara noastra se numara printre tarile cu cele mai mari taxe din Europa.

Case si gospodarii INUNDATE in mai multe localitati din Dambovita

Case si gospodarii din mai multe localitati dambovitene au fost inundate in urma ploilor torentiale din ultimele ore, 15 persoane, intre care sapte copii, care au ramas peste noapte in carute in.

Cele mai grave greseli vestimentare pe care femeile le fac la birou

Fiecare companie are propriul cod vestimentar, care impune o anumita tinuta de birou. In cazul in care, totusi, la firma la care lucrezi nu exista asa ceva, asta nu inseamna ca te poti imbraca oricum. Iata cele mai.

FOTO Cum au ajuns dracii goi intr-o biserica veche din Hunedoara. Cele mai ciudate picturi bisericesti

Unele dintre cele mai stranii picturi bisericesti pot fi admirate intr-o biserica veche de lemn, de pe Valea Muresului. Pe peretii bisericii din Almas Saliste sunt infatisate, intr-un mod original, scene ale Judecatii de Apoi. Si alte lacasuri de cult, vechi, din satele hunedorene ofera celor care le trec pragul imagini iesite din comun.

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2182 seconds )