Libnet.ro
UNICEF

06:00

Marea Britanie vrea SANCTIUNI MAI SEVERE impotriva Rusiei

Antena3 Antena3,
Marea Britanie vrea SANCTIUNI MAI SEVERE impotriva Rusiei

Uniunea Europeana trebuie sa adopte sanctiuni mai severe impotriva Rusiei pe tema crizei ucrainene, a declarat vineri ministrul britanic de Externe, William Hague, dupa esecul negocierilor ruso-americane,. continuă pe Antena3

Ministrul de Externe al Marii Britanii: UE trebuie sa adopte sanctiuni mai severe impotriva Rusiei

Ministrul de Externe al Marii Britanii, William Hague, a declarat, vineri, dupa negocierile esuate dintre Rusia si Statele Unite, ca Uniunea Europeana ar trebui sa sanctioneze mai dur Kremlinul, in contextul crizei din Ucraina, informeaza AFP.

Parlamentul European cere noi sanctiuni impotriva Rusiei in cel mai scurt timp

Parlamentul European a cerut, joi, Uniunii Europene sa adopte in cel mai scurt timp noi sanctiuni impotriva Rusiei, daca situatia nu se calmeaza in Crimeea, relateaza AFP. Dupa o prima serie de masuri decise.

Cum a ajuns Marcel Pavel pe locul 1 in Marea Britanie

Marcel Pavel a ajuns sa domine un clasament muzical din Marea Britanie. Meritul in are duetul pe care l-a interpretat alaturi de artista portugheza Dulce Pontes, in cadrul concertului pe care aceasta l-a sustinut recent la Bucuresti.

Criza din Crimeea: UE are parghii reale impotriva Rusiei, insa unele state membre ezita - care sunt acestea. / Plus: E vorba despre pacea si stabilitatea in Europa - astazi este Ucraina, dar maine ar putea fi in alta parte

Ambasadorul Ucrainei la UE a facut apel la unitate inaintea referendumului de duminica din Crimeea. Kostyantin Yeliseyev declara vineri ca cele 28 de state membre ale Uniunii Europene ar trebui sa puna presiune pe Moscova pentru gasirea unei solutii diplomatice la aceasta criza. Rusia continua sa faca in asa fel incat aceasta situatie sa degenereze din cauza ca nu exista unitate 100% in cadrul UE. Uniunea Europeana are parghii reale impotriva Rusiei, insa unele tari membre ezita sa ia masuri, a afirmat oficialul ucrainean, scrie EUObserver.

Germanii se opun sanctiunilor economice impotriva Rusiei si cred ca responsabil de criza este Kievul

Majoritatea germanilor se opun sanctiunilor economice impotriva Rusiei si considera ca Guvernul de la Kiev este responsabil de criza ucraineana, potrivit unui sondaj publicat joi de cotidianul Handelsblatt, citat.

Germanii se opun sanctiunilor economice impotriva Rusiei.

Majoritatea germanilor se opun sanctiunilor economice impotriva Rusiei si considera ca Guvernul de la Kiev este responsabil de criza ucraineana, relateaza Mediafax. Potrivit unui sondaj publicat joi de cotidianul Handelsblatt, peste doua treimi dintre persoanele intervievate 69 la suta) considera sanctiunile economice ineficiente, 24 la suta avand o parere contrara, in acest sondaj realizat de institutul Forsa pentru Camera de comert germano-rusa. In plus, 64 la suta dintre persoanele .

Salarii de pana la 27.000 de lire pe an, in Marea Britanie

Area Britanie pune la dispozitia asistentilor medicali 71 de locuri de munca. Salariul oferit este cuprins intre 21. 000 lire/brut an. Valabilitatea ofertei este pana la data de 31 mai 2014.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2103 seconds )