Libnet.ro
UNICEF

05:45

Marele premiu la Loto 6/49, de aproximativ doua milioane de euro, a fost castigat

B1 B1,
Marele premiu la Loto 6/49, de aproximativ doua milioane de euro, a fost castigat

Marele premiu pus in joc, joi, la categoria I a jocului Loto 6/49, de aproximativ doua milioane de euro, a fost castigat de un jucator Baia de Arama, judetul Mehedinti, care a ghicit toate cele sase numere . continuă pe B1

Marele premiu la Loto 6/49, de aproximativ doua milioane de euro, castigat de un jucator din Baia de Arama

Marele premiu pus in joc, joi, la categoria I a jocului Loto 6/49, de aproximativ doua milioane de euro, a fost castigat de un jucator Baia de Arama, judetul Mehedinti, care a ghicit toate cele sase numere extrase, respectiv 46, 26, 43, 30, 38 si 21, potrivit Loteriei Romane.

Loto 6/49: Marele premiu, in valoare de aproximativ doua milioane de euro, a fost castigat

Marele premiu pus in joc, joi, la categoria I a jocului Loto 6/49, de aproximativ doua milioane de euro, a fost castigat de un jucator Baia de Arama, judetul Mehedinti, a anuntat Loteria Romana, potrivit Mediafax. Cele sase numere extrase joi sunt: 46, 26, 43, 30, 38 si 21.

Un roman din Baia de Arama, mai bogat cu aproximativ doua milioane de euro, dupa ce a castigat marele premiu la Loto 6/49

Marele premiu pus in joc, joi, la categoria I a jocului Loto 6/49, de aproximativ doua milioane de euro, a fost castigat de un jucator Baia de Arama, judetul Mehedinti, care a ghicit toate cele sase numere.

NEPI a atras aproximativ 50 milioane de euro pentru trei potentiale investitii

Fondul sud-african NEPI, unul dintre cei mai activi investitori de pe piata imobiliara romaneasca, a atras aproximativ 50 milioane euro printr-o majorare de capital, bani care vor fi utilizati pentru trei potentiale achizitii, printre care si un centru.

ştiri de la B1

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2098 seconds )