Libnet.ro
UNICEF

07:00

NEPI a atras aproximativ 50 milioane de euro pentru trei potentiale investitii

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
NEPI a atras aproximativ 50 milioane de euro pentru trei potentiale investitii

Fondul sud-african NEPI, unul dintre cei mai activi investitori de pe piata imobiliara romaneasca, a atras aproximativ 50 milioane euro printr-o majorare de capital, bani care vor fi utilizati pentru trei potentiale achizitii, printre care si un centru. continuă pe Wall-Street Ro

NEPI doreste sa atraga 35 milioane euro pentru trei potentiale achizitii

Fondul de investitii New Europe Property Investments NEPI) intentioneaza sa atraga 35 milioane euro printr-o majorare de capital, pentru trei potentiale achizitii, se arata intr-un comunicat de presa al NEPI remis Bursei de Valori Bucuresti BVB).

NEPI a atras 50 milioane euro printr-o majorare de capital

Fondul sud-african New Europe Property Investments NEPI), unul dintre cei mai activi investitori de pe piata imobiliara romaneasca, a atras aproximativ 50 milioane euro printr-o majorare de capital, se arata intr-un raport remis Bursei de Valori Bucuresti.

Consilierii generali au alocat 15,5 milioane euro pentru largirea bd. Timisoara

Consiliul General al Municipiului Bucuresti a aprobat, joi, alocarea sumei de 68,5 milioane lei 15,5 milioane euro) pentru exproprierile necesare largirii bd. Timisoara, de la intersectia cu Valea Cascadelor pana la Soseaua de Centura. De acesti bani vor fi expropriati 90. 986 mp de teren si 1977 mp de constructii. Sumele alocate sunt orientative deoarece proprietarii le pot contesta in instanta si pot obtine mai multi bani.

Industria eoliana ar putea plati peste 30 milioane euro pentru impozitul de 1,5%

Impozitul de 1,5% pe constructiile speciale exceptate pana in prezent ar putea insemna costuri de pana la 40. 000 euro pe fiecare turbina eoliana, respectiv peste 30 milioane euro la nivelul industriei, estimeaza Asociatia pentru Energie Eoliana RWEA).

Marele premiu la Loto 6/49, de aproximativ doua milioane de euro, castigat de un jucator din Baia de Arama

Marele premiu pus in joc, joi, la categoria I a jocului Loto 6/49, de aproximativ doua milioane de euro, a fost castigat de un jucator Baia de Arama, judetul Mehedinti, care a ghicit toate cele sase numere extrase, respectiv 46, 26, 43, 30, 38 si 21, potrivit Loteriei Romane.

Loto 6/49: Marele premiu, in valoare de aproximativ doua milioane de euro, a fost castigat

Marele premiu pus in joc, joi, la categoria I a jocului Loto 6/49, de aproximativ doua milioane de euro, a fost castigat de un jucator Baia de Arama, judetul Mehedinti, a anuntat Loteria Romana, potrivit Mediafax. Cele sase numere extrase joi sunt: 46, 26, 43, 30, 38 si 21.

Un roman din Baia de Arama, mai bogat cu aproximativ doua milioane de euro, dupa ce a castigat marele premiu la Loto 6/49

Marele premiu pus in joc, joi, la categoria I a jocului Loto 6/49, de aproximativ doua milioane de euro, a fost castigat de un jucator Baia de Arama, judetul Mehedinti, care a ghicit toate cele sase numere.

Marele premiu la Loto 6/49, de aproximativ doua milioane de euro, a fost castigat

Marele premiu pus in joc, joi, la categoria I a jocului Loto 6/49, de aproximativ doua milioane de euro, a fost castigat de un jucator Baia de Arama, judetul Mehedinti, care a ghicit toate cele sase numere .

Primaria Capitalei vrea sa dea 3,5 milioane de euro pentru inventarierea spatiilor verzi private.

Primaria Municipiului Bucuresti PMB) ar putea sa plateasca aproximativ 3,5 milioane de euro pentru inventarierea spatiilor verzi private si actualizarea registrului spatiilor verzi. Contractul de servicii pentru Inventarierea spatiilor verzi private si actualizarea registrului spatiilor verzi al Municipiului Bucuresti a fost postat pe e-licitatie. ro. Contractul vizeaza servicii de arhitectura, inginerie, amenajare urbana si arhitectura peisagistica, dar si a unor servicii conexe de .

MEN: Profesorii au castigat in instanta cinci milioane lei pentru plata salariilor restante

Profesorii au castigat in instanta cinci milioane lei pentru plata salariilor restante, iar institutiile din preuniversitar vor primi 46 de milioane de lei, dintre care 41 de milioane pentru plata salariilor.

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2028 seconds )