Libnet.ro
UNICEF

09:00

Un roman din Baia de Arama, mai bogat cu aproximativ doua milioane de euro, dupa ce a castigat marele premiu la Loto 6/49

Antena3 Antena3,
Un roman din Baia de Arama, mai bogat cu aproximativ doua milioane de euro, dupa ce a castigat marele premiu la Loto 6/49

Marele premiu pus in joc, joi, la categoria I a jocului Loto 6/49, de aproximativ doua milioane de euro, a fost castigat de un jucator Baia de Arama, judetul Mehedinti, care a ghicit toate cele sase numere. continuă pe Antena3

Marele premiu la Loto 6/49, de aproximativ doua milioane de euro, castigat de un jucator din Baia de Arama

Marele premiu pus in joc, joi, la categoria I a jocului Loto 6/49, de aproximativ doua milioane de euro, a fost castigat de un jucator Baia de Arama, judetul Mehedinti, care a ghicit toate cele sase numere extrase, respectiv 46, 26, 43, 30, 38 si 21, potrivit Loteriei Romane.

Primarul din Baia de Arama s-a trezit cu politia acasa fiindca are grija de trei pui de caprioara

Mare iubitor de animale, primarul din Baia de Arama, Rafael Dunarintiu, a fost sanctionat contraventional pentru ca are grija de cateva luni de trei pui de caprioara. Politia sustine ca edilul sef detine aceste animale fara drept, insa acesta ii contrazice si spune ca are acte de custodie.

Marele premiu la Loto 6/49, de aproximativ doua milioane de euro, a fost castigat

Marele premiu pus in joc, joi, la categoria I a jocului Loto 6/49, de aproximativ doua milioane de euro, a fost castigat de un jucator Baia de Arama, judetul Mehedinti, care a ghicit toate cele sase numere .

Loto 6/49: Marele premiu, in valoare de aproximativ doua milioane de euro, a fost castigat

Marele premiu pus in joc, joi, la categoria I a jocului Loto 6/49, de aproximativ doua milioane de euro, a fost castigat de un jucator Baia de Arama, judetul Mehedinti, a anuntat Loteria Romana, potrivit Mediafax. Cele sase numere extrase joi sunt: 46, 26, 43, 30, 38 si 21.

Cel mai bogat israelian, executat silit in Romania

Beny Steinmetz, cel mai bogat israelian, care a vrut sa investeasca o jumatate de miliard de euro in imobiliare in Romania, este executat silit, scriu jurnalistii de la incomemagazine. ro. Societatea Dakona.

SONDAJ Un roman din patru crede ca Romania se va uni cu Basarabia

Potrivit unei cercetari realizate de INSCOP Research la comanda ziarului Adevarul, 25,1% din respondenti considera ca, in viitor, Republica Moldova si Romania vor alcatui un singur stat.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2424 seconds )