Libnet.ro
UNICEF

11:00

Primarul din Baia de Arama s-a trezit cu politia acasa fiindca are grija de trei pui de caprioara

Adevărul Adevărul,
Primarul din Baia de Arama s-a trezit cu politia acasa fiindca are grija de trei pui de caprioara

Mare iubitor de animale, primarul din Baia de Arama, Rafael Dunarintiu, a fost sanctionat contraventional pentru ca are grija de cateva luni de trei pui de caprioara. Politia sustine ca edilul sef detine aceste animale fara drept, insa acesta ii contrazice si spune ca are acte de custodie. continuă pe Adevărul

Marele premiu la Loto 6/49, de aproximativ doua milioane de euro, castigat de un jucator din Baia de Arama

Marele premiu pus in joc, joi, la categoria I a jocului Loto 6/49, de aproximativ doua milioane de euro, a fost castigat de un jucator Baia de Arama, judetul Mehedinti, care a ghicit toate cele sase numere extrase, respectiv 46, 26, 43, 30, 38 si 21, potrivit Loteriei Romane.

Un roman din Baia de Arama, mai bogat cu aproximativ doua milioane de euro, dupa ce a castigat marele premiu la Loto 6/49

Marele premiu pus in joc, joi, la categoria I a jocului Loto 6/49, de aproximativ doua milioane de euro, a fost castigat de un jucator Baia de Arama, judetul Mehedinti, care a ghicit toate cele sase numere.

Primarul din Targu Mures vrea taxa pe inmormantare.

Primaria Targu Mures ar putea introduce o taxa de inmormantare, in valoare de 30 de lei, si ia in calcul majorarea altor tarife legate de funeralii, precum taxa de pastrare a sicriului. Viceprimarul PNL din Targu Mures, Ionela Ciotlaus, a prezentat, luni, propunerile de taxe si impozite pe anul 2014. Pe langa taxa de inmormantare, primarul din Targu Mures a propus majorarea taxei de pastrare a sicriului - in cele trei zile cat sta in capela - de la 28 de lei la 50 de lei, transmite .

Ce le-a promis primarul din Mangalia varstnicilor.

Primarul Mangaliei, Cristian Radu, a oferit joi persoanelor varstnice din localitate diplome de onoare, buchete de flori si un ajutor financiar. Conform unei hotarari a CL, persoanele care au implinit 70, 80, 85, 90 de ani, dar si 50 de ani de la casatorie sunt recompensate, lunar, de municipalitate. S-au bucurat de recunostinta autoritatilor locale 21 de persoane care au implinit 70 de ani, 12 persoane de 80 de ani, 5 persoane de 85 de ani, precum si o persoana care a implinit 90 de ani, dar .

Primarul din Miercurea Sibiului, dupa ce un TIR a intrat in doua case: Avem nevoie de autostrada

Primarul orasului Miercurea Sibiului, Ioan Troanca, a declarat luni pentru Agerpres dupa ce un TIR a intrat in cursul noptii in doua case, ca este nevoie urgenta ca traficul greu sa fie mutat de pe DN1 pe autostrada, ceea ce i-ar scapa pe sibienii din aceasta localitate de autotrenurile care le distrug locuintele.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2246 seconds )