Libnet.ro
UNICEF

22:30

Maria Sharapova - Eugenie Bouchard, prima semifinala in turneul feminin de la Roland Garros

Antena3 Antena3,
Maria Sharapova - Eugenie Bouchard, prima semifinala in turneul feminin de la Roland Garros

Maria Sharapova si Eugenie Bouchard se vor intalni in prima semifinala feminina de la Roland Garros, al doilea turneu de Grand Slam al anului. in sferturi, Sharapova, locul 8 in ierarhia mondiala, a trecut in. continuă pe Antena3

Roland Garros: Maria Sarapova si Eugenie Bouchard se vor intalni in prima semifinala a French Open

Condusa cu 1-0 la seturi, Maria Sarapova a revenit si a castigat meciul cu Garbine Muguruza, din sferturile de finala ale turneului de la Paris.

Roland Garros: Sarapova- Bouchard, in prima semifinala

Maria Sarapova isi confirma statutul de favorita la castigarea turneului de la Roland Garros si s-a calificat in semifinalele turneului dupa un meci greu cu Garbine Muguruza. in cel de-al doilea sfert de finala, Eugenie Bouchard s-a impus in meciul cu Carla Suarez Navarro intr-un meci foarte echilibrat. Sarapova si Bouchard s-au intalnit de doua ori in acest an. De fiecare data s-a impus rusoaica.

Roland Garros: Maria Sharapova, in semifinale dupa ce a eliminat-o pe surprinzatoarea Garbine Muguruza

Maria Sharapova a obtinut, marti, calificarea in semifinalele de la Roland Garros, jucatoarea din Rusia eliminand-o pe Garbine Muguruza, sportiva care o trimisese acasa pe Serena Williams. Favorita numarul sapte, Sharapova a avut nevoie de trei seturi pentru a se impune: 1-6, 7-5, 6-1.

Novak Djokovic si Ernests Gulbis se vor intalni in prima semifinala masculina de la Roland Garros

Novak Djokovic si Ernests Gulbis se vor intalni in prima semifinala masculina de la Roland Garros, al doilea turneu de Grand Slam al anului. Djokovic, care nu a reusit inca sa castige trofeul la Paris, a.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,238 seconds )