Libnet.ro
UNICEF

20:00

Novak Djokovic si Ernests Gulbis se vor intalni in prima semifinala masculina de la Roland Garros

Antena3 Antena3,
Novak Djokovic si Ernests Gulbis se vor intalni in prima semifinala masculina de la Roland Garros

Novak Djokovic si Ernests Gulbis se vor intalni in prima semifinala masculina de la Roland Garros, al doilea turneu de Grand Slam al anului. Djokovic, care nu a reusit inca sa castige trofeul la Paris, a. continuă pe Antena3

Roland Garros: Roger Federer a fost eliminat in optimi de Ernests Gulbis, pentru prima data in ultimii 10 ani

Roger Federer cap de serie 4) a fost eliminat duminica in optimile turnului de Mare Slem de la Roland Garros, dupa ce a fost invins in 5 seturi de letonul Ernests Gulbis cap de serie 18), scor 6-7 5/7), 7-6 7/3), 6-2, 4-6, 6-3. Este pentru prima data din 2004 cand fostul lider mondial paraseste competitia inaintea sferturilor de finala. UPDATE Novak Djokovic, cap de serie nr. 2, a reusit calificarea in sferturi, dupa o victorie categorica la Jo-Wilfried Tsonga. Vezi in articol rezultatele din optimile jucate duminica.

Roland Garros: Maria Sarapova si Eugenie Bouchard se vor intalni in prima semifinala a French Open

Condusa cu 1-0 la seturi, Maria Sarapova a revenit si a castigat meciul cu Garbine Muguruza, din sferturile de finala ale turneului de la Paris.

Maria Sharapova - Eugenie Bouchard, prima semifinala in turneul feminin de la Roland Garros

Maria Sharapova si Eugenie Bouchard se vor intalni in prima semifinala feminina de la Roland Garros, al doilea turneu de Grand Slam al anului. in sferturi, Sharapova, locul 8 in ierarhia mondiala, a trecut in.

Djokovic si Gulbis in semifinale la Roland Garros

Jucatorii Novak Djokovic si Ernest Gulbis s-au calificat, marti seara, in semifinalele turneului masculin de la Roland Garros.

intalnire intre Vladimir Putin si Angela Merkel. Cei doi lideri se vor intalni pe 6 iunie

Presedintele rus, Vladimir Putin, se va intalni cu cancelarul german Angela Merkel in Franta, la data de 6 iunie, a anuntat marti consilierul diplomatic al Kremlinului, relateaza AFP.

Casa Alba: Barack Obama si noul presedinte al Ucrainei se vor intalni miercuri, in Polonia

Presedintele Satelor Unite, Barack Obama, se va intalni cu presedintele ales al Ucrainei, Petro Porosenko, miercuri cu ocazia unei vizite oficiale in Polonia, a anuntat vineri Casa Alba, potrivit AFP.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2301 seconds )