Libnet.ro
UNICEF

20:30

Djokovic si Gulbis in semifinale la Roland Garros

Online Sport Online Sport,
Djokovic si Gulbis in semifinale la Roland Garros

Jucatorii Novak Djokovic si Ernest Gulbis s-au calificat, marti seara, in semifinalele turneului masculin de la Roland Garros. continuă pe Online Sport

Veste de senzatie de la Paris: Florin Mergea, in semifinale la Roland Garros!

Florin Mergea si croatul Marin Draganja s-au calificat in semifinalele turneului de la Roland Garros, in proba de dublu.

Roland Garros: Djokovic-Gulbis, in semifinale

Novak Djokovic s-a calificat in semifinale la Roland Garros pentru a patra oara consecutiv si il va intalni, in penultimul act, pe letonul Ernests Gulbis, calificat in premiera.

Djokovici si Gulbis s-au calificat in semifinalele turneului de la Roland Garros

Sarbul Novak Djokovici si letonulErnests Gulbis s-au calificat in semifinale la Roland Garros, fiind pentru a patra oara consecutiv pentru Djokovici si o premiera pentru Gulbis. Novak Djokovici, cap de.

Maria Sarapova s-a calificat in semifinale la Roland Garros

Sportiva rusa Maria Sarapova, numarul 8 mondial si finalista anul trecut, s-a calificat, marti, in semifinale la Roland Garros, dupa ce s-a impus, scor 1-6, 7-5, 6-1, in meciul cu spaniola Garbine Muguruza, .

Sharapova merge in semifinale la Roland Garros dupa un meci greu de care poate profita Halep

Maria Sharapova s-a calificat cu emotii in semifinalele turneului de la Roland Garros, dupa un sfert de finala castigat in fata Garbinei Muguruza Spania) in care a fost condusa cu un set. Sharapova a jucat astfel o optimie de finala dificila, lunga, dupa un meci in 16-imi la fel de greu contra lui Stosur. Acest lucru inseamna ca in eventualitatea unei finale cu Simona Halep jucatoarea noastra ar putea avea un avantaj din punct de vedere fizic in fata experimentatei rusoaice.

Novak Djokovic si Ernests Gulbis se vor intalni in prima semifinala masculina de la Roland Garros

Novak Djokovic si Ernests Gulbis se vor intalni in prima semifinala masculina de la Roland Garros, al doilea turneu de Grand Slam al anului. Djokovic, care nu a reusit inca sa castige trofeul la Paris, a.

Roland Garros: Roger Federer a fost eliminat in optimi de Ernests Gulbis, pentru prima data in ultimii 10 ani

Roger Federer cap de serie 4) a fost eliminat duminica in optimile turnului de Mare Slem de la Roland Garros, dupa ce a fost invins in 5 seturi de letonul Ernests Gulbis cap de serie 18), scor 6-7 5/7), 7-6 7/3), 6-2, 4-6, 6-3. Este pentru prima data din 2004 cand fostul lider mondial paraseste competitia inaintea sferturilor de finala. UPDATE Novak Djokovic, cap de serie nr. 2, a reusit calificarea in sferturi, dupa o victorie categorica la Jo-Wilfried Tsonga. Vezi in articol rezultatele din optimile jucate duminica.

Controverse la Roland Garros: jucatoarele ar trebui sa se gandeasca sa aiba copii

Ernests Gulbis, starul tenisului leton, nu este un strain al comentariilor controversate. Ultimele au venit vineri seara, la Roland Garros.

Tenis: Roger Federer a fost eliminat in optimile de finala la Roland Garros

Tenismanul elvetian Roger Federer, cap de serie numarul 4, a fost eliminat, duminica, in optimile de finala ale turneului de la Roland Garros, de letonul Ernests Gulbis, al 18-lea favorit, informeaza AFP. Gulbis.

Federer, eliminat in optimi, la Roland Garros, de un letonian

Roger Federer, fost numar 1 mondial si cap de serie numarul 4, a fost eliminat in optimile de finala ale turneului de la Roland Garros de jucatorul Ernests Gulbis, al 18-lea favorit, din Letonia.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2415 seconds )