Libnet.ro
UNICEF

22:30

Sharapova merge in semifinale la Roland Garros dupa un meci greu de care poate profita Halep

Online Sport Online Sport,
Sharapova merge in semifinale la Roland Garros dupa un meci greu de care poate profita Halep

Maria Sharapova s-a calificat cu emotii in semifinalele turneului de la Roland Garros, dupa un sfert de finala castigat in fata Garbinei Muguruza Spania) in care a fost condusa cu un set. Sharapova a jucat astfel o optimie de finala dificila, lunga, dupa un meci in 16-imi la fel de greu contra lui Stosur. Acest lucru inseamna ca in eventualitatea unei finale cu Simona Halep jucatoarea noastra ar putea avea un avantaj din punct de vedere fizic in fata experimentatei rusoaice. continuă pe Online Sport

Simona Halep s-a calificat in optimile de finala la Roland Garros, dupa un nou succes convingator

Simona Halep este de neoprit. A patra jucatoare a lumii s-a calificat in optimile de finala la Roland Garros, al doilea turneu de Grand Slam al anului, dupa ce a obtinut o noua victorie convingatoare. Romanca a.

Sharapova ramane in cursa pentru finala de la Roland Garros dupa un meci dramatic

Principala rivala a Simonei Halep de la Roland Garros, Maria Sharapova, a castigat duminica in optimile de finala, 3-6 6-4 6-0, dupa ce pierduse primul set in fata Samanthei Stosur.

Veste de senzatie de la Paris: Florin Mergea, in semifinale la Roland Garros!

Florin Mergea si croatul Marin Draganja s-au calificat in semifinalele turneului de la Roland Garros, in proba de dublu.

Halep-Stephens, optimi la Roland Garros. De ce urmeaza cel mai greu meci al Simonei, pana acum, pe zgura franceza: cifre si statistici

In premiera in optimile de la Roland Garros, Simona Halep 22 de ani, locul 4 WTA) intalneste, luni dupa-amiaza, prima jucatoare de Top 20 mondial pe zgura Openului francez: Sloane Stephens 21 de ani, locul 19 WTA). Americanca are avantajul intalnirilor directe 2-1) si rezultate mai bune in turneele de Mare Slem.

Maria Sarapova s-a calificat in semifinale la Roland Garros

Sportiva rusa Maria Sarapova, numarul 8 mondial si finalista anul trecut, s-a calificat, marti, in semifinale la Roland Garros, dupa ce s-a impus, scor 1-6, 7-5, 6-1, in meciul cu spaniola Garbine Muguruza, .

Simona Halep, in premiera in optimile de la Roland Garros, dupa un succes clar cu Torro-Flor

Principala favorita din acest moment la Roland Garros, Simona Halep si-a confirmat statutul intr-un meci in care n-a avut emotii in fata Mariei Teresa Torro-Flor Spania, locul 55 WTA).

LIVE Sorana Cirstea - Jelena Jankovic la Roland Garros (dupa ora 14:00)

Sorana Cirstea joaca in turul 3 astazi la Roland Garros, de la ora 14:00, live text pe onlinesport. ro.

Simona Halep s-a calificat in sferturile de finala ale turneului de la Roland Garros

Simona Halep s-a calificat in sferturile de finala ale turneului de la Roland Garros, dupa ce a invins-o in doua seturi, scor 6-4, 6-3, pe americanca Sloane Stephens. Stire in curs de actualizare.

Roland Garros: Sarapova- Bouchard, in prima semifinala

Maria Sarapova isi confirma statutul de favorita la castigarea turneului de la Roland Garros si s-a calificat in semifinalele turneului dupa un meci greu cu Garbine Muguruza. in cel de-al doilea sfert de finala, Eugenie Bouchard s-a impus in meciul cu Carla Suarez Navarro intr-un meci foarte echilibrat. Sarapova si Bouchard s-au intalnit de doua ori in acest an. De fiecare data s-a impus rusoaica.

Roland Garros: Florin Mergea, in semifinale la dublu

Perechea Florin Mergea/ Marin Draganja s-a calificat in semifinalele turneului de la Roland Garros dupa ce a trecut cu 6-7, 6-3, 7-6, de perechea Daniel Nestor/Nenad Zimonjic- pereche care l-a eliminat pe Tecau in turul trei la dublu.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2767 seconds )