Libnet.ro
UNICEF

00:07

Roland Garros: Florin Mergea, in semifinale la dublu

România Liberă România Liberă,
Roland Garros: Florin Mergea, in semifinale la dublu

Perechea Florin Mergea/ Marin Draganja s-a calificat in semifinalele turneului de la Roland Garros dupa ce a trecut cu 6-7, 6-3, 7-6, de perechea Daniel Nestor/Nenad Zimonjic- pereche care l-a eliminat pe Tecau in turul trei la dublu. continuă pe România Liberă

Simona Halep s-a calificat in sferturile de finala ale turneului de la Roland Garros. Florin Mergea, in semifinale la dublu

Simona Halep s-a calificat in sferturile de finala ale turneului de la Roland Garros, dupa ce a invins-o in doua seturi, scor 6-4, 6-3, pe americanca Sloane Stephens. A patra jucatoare a lumii si cap de serie.

Roland Garros: Florin Mergea, in semifinalele probei de dublu

Cuplul Florin Mergea locul 51 ATP de dublu) / Marin Draganja Croatia, locul 59 ATP) a invins, cu scorul de 6-7 2), 6-3, 7-6 5), perechea formata din canadianul Daniel Nestor locul 7 ATP) si sarbul Nenad Zimonjici locul 8 ATP), cap de serie nr. In semifinale ii vor intalni pe Granollers si Lopez ambii Spania).

Roland Garros: Florin Mergea/ Marin Draganja s-au calificat in sferturile de finala

Perechea de dublu masculin Florin Mergea Romania) si Marin Draganja Croatia) s-a calificat duminica in sferturile de finala la Roland Garros, dupa ce au trecut de perechea Feliciano Lopez Spania)/ Jurgen Melzer Austria), scor 7-5 6-3.

Roland Garros: Florin Mergea, calificat in sferturi la dublu

Florin Mergea a reusit, alaturi de coechipierul sau, croatul Marin Draganja, meciul carierei, ajungand in sferturile turneului Roland Garros, la dublu masculin.

Roland Garros: Florin Mergea s-a calificat in optimile de finala la dublu

Florin Mergea si partenerul sau croat Martin Draganja s-au calificat, azi, in optimile de finala ale turneului de la Roland Garros, aceasta fiind cea mai buna performanta la un Grand Slam pentru sportivul roman clasat pe locul 51 in ierarhia ATP de dublu.

Veste de senzatie de la Paris: Florin Mergea, in semifinale la Roland Garros!

Florin Mergea si croatul Marin Draganja s-au calificat in semifinalele turneului de la Roland Garros, in proba de dublu.

Florin Mergea face surpriza la Roland Garros

Florin Mergea s-a calificat luni in semifinalele turneului de dublu de la Roland Garros.

Roland Garros: Horia Tecau, eliminat la dublu

Perechea Horia Tecau/Jean Julien Rojer a fost eliminata din turul trei de la Roland Garros dupa ce a fost invinsa de perechea Daniel Nestor/Nenad Zimojiel cu 6-4, 7-5.

Roland Garros: Monica Niculescu eliminata la dublu

Perechea Monica Niculescu/ Klara Koukalova a fost eliminata in turul doi la Roland Garros dupa ce a fost invinsa cu 6-1, 2-6, 4-6 de perechea Andrea Petkovic/Magdalena Rybarikova.

Roland Garros: Horia Tecau, eliminat si la dublu mixt

Perechea Sania Mirza/ Horia Tecau a fost eliminata in turul doi la Roland Garros dupa ce a fost pierdut cu 6-1, 4-6, 7-10 meciul cu Timea Babos/Eric Butorac.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2062 seconds )