Libnet.ro
UNICEF

06:30

Roland Garros: Horia Tecau, eliminat si la dublu mixt

România Liberă România Liberă,
Roland Garros: Horia Tecau, eliminat si la dublu mixt

Perechea Sania Mirza/ Horia Tecau a fost eliminata in turul doi la Roland Garros dupa ce a fost pierdut cu 6-1, 4-6, 7-10 meciul cu Timea Babos/Eric Butorac. continuă pe România Liberă

Roland Garros: Horia Tecau, eliminat la dublu

Perechea Horia Tecau/Jean Julien Rojer a fost eliminata din turul trei de la Roland Garros dupa ce a fost invinsa de perechea Daniel Nestor/Nenad Zimojiel cu 6-4, 7-5.

Roland Garros: Horia Tecau si Jean-Julien Rojer, in optimile probei de dublu

Perechea Horia Tecau/ Jean-Julien Rojer Romania/ Olanda), cap de serie numarul 13, s-a calificat in optimile de finala ale probei de dublu masculin de la Roland Garros, al doilea turneul de Grand Slam al anului.

Roland Garros: Agnieska Radwanska, eliminata de Ajla Tomljanovic - Simona Halep, principala favorita la castigarea competitiei

Ajla Tomljanovic din Croatia) a reusit surpriza zilei la Roland Garros, numarul 72 in clasamentul WTA eliminand-o pe Agnieszka Radwanska, cap de serie numarul trei. In acest moment, dupa ce jucatoarea din Polonia a parasit competitia, Simona Halep a devenit favorita numarul unu a turneului de Grand Slam.

Roland Garros:Tecau merge mai departe la dublu mixt

Perechea Horia Tecau/Sania Mirza Romania/India), cap de serie numarul 14, s-a calificat, ieri, in optimile de finala ale probei de dublu mixt de la Roland-Garros.

Roland Garros: Tecau merge mai departe la dublu mixt

Perechea Horia Tecau/Sania Mirza Romania/India), cap de serie numarul 14, s-a calificat, ieri, in optimile de finala ale probei de dublu mixt de la Roland-Garros.

Roland Garros: Monica Niculescu eliminata la dublu

Perechea Monica Niculescu/ Klara Koukalova a fost eliminata in turul doi la Roland Garros dupa ce a fost invinsa cu 6-1, 2-6, 4-6 de perechea Andrea Petkovic/Magdalena Rybarikova.

Horia Tecau a fost eliminat la proba de dublu mixt de la Roland Garros

Perechea Horia Tecau/Sania Mirza Romania/India), cap de serie numarul 14, a ratat, sambata, calificarea in sferturile de finala ale probei de dublu mixt de la Roland-Garros, al doilea turneu de Grand Slam al.

Horia Tecau si Jean-Julien Rojer, in optimile turneului de dublu la Roland Garros. Monica Niculescu, eliminata in turul doi

Horia Tecau si partenerul sau, olandezul Jean-Julien Rojer, s-au calificat in optimile de finala ale turneului de dublu de la Roland Garros, al doilea de Grand Slam al anului. Favoriti numarul 13 la Paris, Tecau.

Florin Mergea, in turul doi la dublu, la Roland Garros, dupa ce a eliminat favoritii numarul 8

Florin Mergea si coechipierul sau, Marin Draganja, s-au calificat in turul al doilea al turneului de dublu de la Roland Garros. Cei doi au trecut in prima runda de perechea Mariusz Fyrstenberg/Marcin Matkowski, cap de serie numarul 8.

Roland Garros: Tecau si Rojer s-au calificat in optimie turneului de dublu

Horia Tecau s-a calificat in optimile turnului de grand slam de la Paris, alaturi de coechipierul sau Jean-Julien Rojer, cei doi fiind cap de serie numarul 13.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2391 seconds )