Libnet.ro
UNICEF

22:00

Maria Sarapova s-a calificat in semifinale la Roland Garros

B1 B1,
Maria Sarapova s-a calificat in semifinale la Roland Garros

Sportiva rusa Maria Sarapova, numarul 8 mondial si finalista anul trecut, s-a calificat, marti, in semifinale la Roland Garros, dupa ce s-a impus, scor 1-6, 7-5, 6-1, in meciul cu spaniola Garbine Muguruza, . continuă pe B1

Veste de senzatie de la Paris: Florin Mergea, in semifinale la Roland Garros!

Florin Mergea si croatul Marin Draganja s-au calificat in semifinalele turneului de la Roland Garros, in proba de dublu.

Sharapova merge in semifinale la Roland Garros dupa un meci greu de care poate profita Halep

Maria Sharapova s-a calificat cu emotii in semifinalele turneului de la Roland Garros, dupa un sfert de finala castigat in fata Garbinei Muguruza Spania) in care a fost condusa cu un set. Sharapova a jucat astfel o optimie de finala dificila, lunga, dupa un meci in 16-imi la fel de greu contra lui Stosur. Acest lucru inseamna ca in eventualitatea unei finale cu Simona Halep jucatoarea noastra ar putea avea un avantaj din punct de vedere fizic in fata experimentatei rusoaice.

Djokovic si Gulbis in semifinale la Roland Garros

Jucatorii Novak Djokovic si Ernest Gulbis s-au calificat, marti seara, in semifinalele turneului masculin de la Roland Garros.

Simona Halep s-a calificat in sferturi la Roland Garros

Simona Halep s-a calificat luni in sferturile de finala de la Roland Garros. Romanca, locul 4 WTA, a avut nevoie de o ora si 18 minute pentru a o invinge pe Sloane Stephens, clasata pe locul 19 WTA, scor 6-4,.

Andy Murray s-a calificat in sferturi la Roland Garros

Tenismanul britanic Andy Murray s-a calificat, luni, in sferturi de finala la Roland Garros, al doilea turneu de Grand Slam al anului, informeaza AFP. Murray l-a invins, in optimile de finala, cu scorul de.

Moment istoric pentru Halep: s-a calificat in sferturi la Roland Garros

Simona Halep a reusit sa isi invinga cel mai dificil adversar din turneul Roland Garros , americanca Sloane Stephens, cu un scor 6-4, 6-3. Jucatoarea romanca s-a calificat in sferturile de finala dupa ce si-a egalat cea mai buna performanta la un.

Rafael Nadal s-a calificat in sferturi la Roland Garros, unde il va intalni pe David Ferrer

Jucatorul spaniol de tenis Rafael Nadal, numarul 1 mondial si de opt ori castigator la Paris, s-a calificat, luni, in sferturile de finala la Roland Garros, al doilea Grand Slam al anului. Nadal a trecut in.

David Ferrer s-a calificat in sferturi la Roland Garros

Jucatorul spaniol de tenis David Ferrer s-a calificat, luni, in sferturile de finala ale turneului de la Roland Garros, al doilea Grand Slam al anului, informeaza AFP. Ferrer, 32 de ani, a trecut de.

Tenis: Carla Suarez Navarro s-a calificat in sferturi la Roland Garros

Carla Suarez Navarro, cap de serie numarul 14, s-a calificat, duminica, in sferturile de finala ale turneului de la Roland Garros, al doilea Grand Slam al anului, relateaza Mediafax. Suarez Navarro a invins-o in.

Roland Garros: Sarapova- Bouchard, in prima semifinala

Maria Sarapova isi confirma statutul de favorita la castigarea turneului de la Roland Garros si s-a calificat in semifinalele turneului dupa un meci greu cu Garbine Muguruza. in cel de-al doilea sfert de finala, Eugenie Bouchard s-a impus in meciul cu Carla Suarez Navarro intr-un meci foarte echilibrat. Sarapova si Bouchard s-au intalnit de doua ori in acest an. De fiecare data s-a impus rusoaica.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2476 seconds )