Libnet.ro
UNICEF

11:30

Marian Mirzac, membru in Consiliul ASF, a demisionat din functie

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Marian Mirzac, membru in Consiliul ASF, a demisionat din functie

Marian Mirzac, membru neexecutiv in Consiliul Autoritatii de Supraveghere Financiara ASF), a demisionat din functie, el fiind arestat preventiv in urma unei hotarari a Tribunalului Bucuresti din 30 ianuarie, la propunerea Directiei Nationale Anticoruptie, in dosarul Carpatica Asig. continuă pe Ziarul Bursa

Marian Mirzac, membru in Consiliul ASF, a demisionat din aceasta functie

Marian Mirzac, membru neexecutiv in Consiliul Autoritatii de Supraveghere Financiara ASF), a demisionat din aceasta functie, el fiind arestat preventiv in urma unei hotarari a Tribunalului Bucuresti din 30 ianuarie, la propunerea Directiei Nationale.

Dosarul Carpatica: Marian Mirzac, anchetat de DNA, a demisionat din Consiliul ASF.

Fostul director general al Carpatica Asig, Marian Mirzac, a demisionat din Consiliul Autoritatii de Supraveghere Financiara ASF), el fiind arestat preventiv in urma unei hotarari a Tribunalului Bucuresti din 30 ianuarie, la propunerea Directiei Nationale Anticoruptie, in dosarul Carpatica Asig. Autoritatea de Supraveghere Financiara a luat act de demisia lui Marian Mirzac, membru neexecutiv in Consiliului ASF. Demisia a fost transmisa miercuri, 12 februarie, la sediul ASF prin intermediul .

Marian Mirzac a demisionat din Consiliul ASF

Marian Mirzac, membru neexecutiv in Consiliul Autoritatii de Supraveghere Financiara ASF), a demisionat astazi din func and tie, conform unui comunicat trimis redactiei.

Marian Mirzac, cercetat penal in dosarul Carpatica, si-a dat demisia din functia de membru neexecutiv in Consiliul ASF

Marian Mirzac, cercetat penal in dosarul Carpatica alaturi de omul de afaceri sibian Ilie Carabulea, a transmis astazi catre Autoritatea de Supraveghere Financiara ASF) demisia din functia de membru neexecutiv in Consiliul institutiei.

Ghibu a demisionat din functia de secretar de stat la Transporturi

Secretarul de stat de la Transporturi, Cristian Ghibu, cel care a semnat contractul de privatizare a CFR Marfa, a demisionat din functia pe care o ocupa in minister, din motive personale, conform surselor de presa.

Cristian Ghibu a demisionat din functia de secretar de stat la Ministerul Transporturilor

Cristian Ghibu a declarat, miercuri, pentru Mediafax, ca a demisionat, din motive personale, din functia de secretar de stat la Ministerul Transporturilor. El a afirmat ca si-a depus demisia zilele acestea si nu a dat alte informatii.

Ghibu a demisionat din functia de secretar de stat la Transporturi

Secretarul de stat de la Transporturi, Cristian Ghibu, cel care a semnat contractul de privatizare a CFR Marfa, a demisionat din functia pe care o ocupa in minister, din motive personale, scrie Mediafax. Ghibu.

Cristian Ghibu a demisionat din functia de secretar de stat la Transporturi

Cristian Ghibu a declarat ca a demisionat, din motive personale, din functia de secretar de stat la Ministerul Transporturilor. El a afirmat ca si-a depus demisia zilele acestea si nu a dat alte informatii.

Aleodor Francu a demisionat din fruntea Romatsa, dar a ramas director de dezvoltare

Adio, dar raman cu tine! Dupa acest principiu s-a ghidat si Aleodor Francu care a demisionat din functia de sef al Romatsa, dar a ramas cu functia detinuta anterior in cadrul companiei, cea de director de.

Conducerea Senatului a inceput procedurile de inlocuire a lui Mirzac de la ASF

Biroul Permanent al Senatului a inceput procedurile de inlocuire a unui membru neexecutiv al Autoritatii de Supraveghere Financiara ASF), respectiv a lui Marian Mirzac, in conditiile in care acesta este arestat preventiv, a anuntat ieri vicepresedintele Senatului Cristian Dumitrescu.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2213 seconds )