Libnet.ro
UNICEF

11:00

Marian Munteanu: Nu candidez ca independent. Ma impiedica onoarea

Antena3 Antena3,
Marian Munteanu: Nu candidez ca independent. Ma impiedica onoarea

Marian Munteanu a vorbit miercuri, la Antena 3, despre decizia de a-si retrage candidatura pentru Primaria Capitalei. Ca sa ajungi sa conduci un oras ca Bucurestiul trebuie sa lucrezi in echipa. continuă pe Antena3

Marian Munteanu: Nu mi-e frica. Eu doresc o solutie buna, pentru ca nu am venit sa candidez pentru mine

Liderii PNL se reunesc intr-o sedinta foarte importanta, in urma careia vor decide daca Marian Munteanu mai ramane sau nu candidatul sustinut la Primaria Capitalei. Marian Munteanu particip.

Dosar de Politician: Marian Munteanu este businessman din 1991, dar toate firmele sale au intrat in faliment (VIDEO)

Silviu Manastire a vorbit miercuri, la Dosar de politician, despre afacerile lui Marian Munteanu si ale fratelui sau, Bogdan Munteanu. Marian Muntenu, fosta propunere a PNL pentru Primaria.

Marian Munteanu: Nu am venit in PNL sa fac rau partidului

Marian Munteanu a vorbit miercuri, la Antena 3, despre decizia de a-si retrage candidatura pentru Primaria Capitalei. Ca sa ajungi sa conduci un oras ca Bucurestiul trebuie sa lucrezi in echipa.

Candidatul PNL la Sectorul 6 se leapada de Marian Munteanu: Nu are ce cauta acum in strada

Candidatul PNL la Primaria Sectorului 6, Razvan Mironescu, a declarat, marti, ca isi va face actiunile de campanie electorala independent de Marian Munteanu, afirmand ca, inainte de a iesi in strada, Munteanu trebuie sa.

Dupa Raetchi, si Razvan Mironescu se delimiteaza: In strada, voi merge singur. Marian Munteanu sa-si clarifice intai programul

Candidatul PNL la Primaria Sectorului 6, Razvan Mironescu, a declarat, marti, pentru agentia Mediafax, ca isi va face actiunile de campanie electorala independent de Marian Munteanu, afirmand ca, inainte de a iesi in strada, Munteanu trebuie sa isi clarifice programul pentru Bucuresti.

Ruptura in PNL. Candidatii de la sectoare se distanteaza de Marian Munteanu

Candidatul PNL la Primaria Sectorului 6, Razvan Mironescu, a declarat, marti, pentru Mediafax, ca isi va face actiunile de campanie electorala independent de Marian Munteanu, afirmand ca, inainte de a iesi in strada, Munteanu trebuie sa isi clarifice programul pentru Bucuresti.

Dosar de Politician: Marian Munteanu invarte zece milioane de euro din servicii (VIDEO)

Silviu Manastire a vorbit marti, la Dosar de politician, despre afacerile de care s-a ocupat Marian Munteanu, candidatul PNL la Primaria Capitalei, in ultimii 16 ani. Dupa episodul.

Marian Munteanu, despre Corneliu Zelea Codreanu: Justitia romana spune ca NU a fost un criminal (...) Lucrurile sunt complicate

Candidatul Partidului National Liberal la Primaria Capitalie, Marian Munteanu, a vorbit intr-un interviu pentru Mediafax despre candidatura sa, despre calatoria din Statele Unite, dar si despre ce va face.

EXCLUSIV Legatura lui Marian Munteanu cu Securitatea, avandu-l ca tinta pe Petre Tutea

In timp ce era student, Marian Munteanu, care si-a retras, miercuri, candidatura pentru functia de primar al Capitalei din partea PNL, a facut parte din echipa care i-a fost alaturi lui Petre Tutea. Din pacate, prietenia lui Munteanu, dar si a celorlalti studenti din echipa sa cu batranul filosof nu a tinut decat cateva luni, pana cand Securitatea a intrat pe fir.

Marian Munteanu: Am consimtit sa imi retrag candidatura de la Primaria Capitalei. Sunt convins ca PNL va gasi o solutie pentru a pastra unitatea echipei (VIDEO)

Marian Munteanu a anuntat miercuri, intr-o conferinta de presa sustinuta la sediul PNL, ca isi retrage candidatura de la functia de primar general al Capitalei. Munteanu a inceput prin a.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2242 seconds )