Libnet.ro
UNICEF

11:00

Marian Munteanu: Nu am venit in PNL sa fac rau partidului

Antena3 Antena3,
Marian Munteanu: Nu am venit in PNL sa fac rau partidului

Marian Munteanu a vorbit miercuri, la Antena 3, despre decizia de a-si retrage candidatura pentru Primaria Capitalei. Ca sa ajungi sa conduci un oras ca Bucurestiul trebuie sa lucrezi in echipa. continuă pe Antena3

Marian Munteanu: Nu candidez ca independent. Ma impiedica onoarea

Marian Munteanu a vorbit miercuri, la Antena 3, despre decizia de a-si retrage candidatura pentru Primaria Capitalei. Ca sa ajungi sa conduci un oras ca Bucurestiul trebuie sa lucrezi in echipa.

Marian Munteanu, verificat de CNSAS, la cererea copresedintilor PNL, Alina Gorghiu si Vasile Blaga (VIDEO)

Marian Munteanu, candidatul PNL in cursa pentru Primaria Capitalei, va fi verificat de Consiliul National pentru Studierea Arhivelor Securitatii la cererea copresedintilor Partidului National Liberal, Alina.

Adriana Saftoiu: Textele lui Marian Munteanu li se par insuficiente colegilor mei. Sunt furioasa!

Prim-vicepresedintele PNL, Adrian Saftoiu, le-a spus fostilor sai colegi din Liga Studentilor ca este furioasa pentru decizia partidului de a-l desemna pe Marian Munteanu candidatul PNL la Primaria Capitalei, aratand ca liberalii vor mai mult decat niste texte semnate de Munteanu.

Dosar de Politician: Marian Munteanu invarte zece milioane de euro din servicii (VIDEO)

Silviu Manastire a vorbit marti, la Dosar de politician, despre afacerile de care s-a ocupat Marian Munteanu, candidatul PNL la Primaria Capitalei, in ultimii 16 ani. Dupa episodul.

Marian Munteanu, nominalizat de PNL pentru o alta functie - surse

BPN al PNL Bucuresti ar fi validat, marti seara, lista de candidati la functia de consilier general la Primaria Capitalei, primul fiind Marian Munteanu, nominalizat anterior pentru primaria Bucurestiului, au.

VIDEO-INTERIVIU Alexandru Nazare, candidatul PNL la Primaria sectorului 1: Marian Munteanu este un om cu foarte mult curaj. Bucurestiul are nevoie de un om curajos care sa ia decizii transante / Vreau sa impun standarde de cost pentru spatiile verzi/ Far

Marian Munteanu, candidatul PNL la Primaria Capitalei, este un caracter care a marcat istoria postdecembrista a Romaniei, cu mult curaj, iar Bucurestiul are nevoie de un primar foarte curajos care sa ia decizii transante in niste probleme extraordinar de dureroase, decizii pe care un alt fel de primar nu le-ar putea lua, a declarat Alexandru Nazare, candidatul PNL la Primaria sectorului 1, intr-un interviu acordat HotNews. ro. Nazare spune ca dreapta trebuie sa castige si ca in batalia de la sectorul 1 este dispus sa il sustina pe candidatul dreptei cotat cel mai bine in sondaje. Eu sunt dispus sa il sustin pe oricare dintre cei mentionati sau altii care se mai inscriu in cursa daca sunt in stare sa invinga PSD-ul, spune acesta.

Seful SRI se delimiteaza de Marian Munteanu si loveste in PNL. Hellvig: Nu am nicio legatura cu nominalizarea candidatului liberal si ma asteptam ca fostul meu partid sa spuna asta public

Candidatura lui Marian Munteanu la Primaria Capitalei a starnit adevarate controverse in mediul politic si nu numai. Acuzat ca SRI s-a implicat in politica autohtona, Eduard Hellvig a declarat ca.

Liderii liberali se reunesc pentru a discuta despre candidatura lui Marian Munteanu

Copresedintii PNL, Alina Gorghiu si Vasile Blaga, se intalnesc miercuri cu presedintele Organizatiei PNL Bucuresti, Catalin Predoiu, si seful de campanie pentru Capitala, Teodor Atanasiu, pentru a discuta despre candidatura lui Marian Munteanu si strategia pentru campanie. La sedinta este asteptat si candidatul pentru Capitala.

Marian Munteanu a declarat ca nu a semnat declaratia de integritate, dar o va face

Marian Munteanu, propunerea PNL pentru Primaria Capitalei, a declarat pentru B1 TV ca nu a semnat declaratia de integritate, dar va face acest lucru si nu are nicio emotie. Nu, o sa o semnez.

Traian Basescu, pozitie neutra fata de Marian Munteanu: Nu-l urasc, nu-l iubesc

Presedintele PMP, Traian Basescu, a afirmat, duminica seara, ca are o pozitie neutra fata de Marian Munteanu, candidatul PNL la Primaria Capitalei, si ca in anii '90 l-a vazut ca pe un exponent al Pietei Universitatii, ulterior cu o evolutie interesanta, cu abordari nationaliste, usor aplecate spre doctrina legionara. Declaratiile au fost facute de fostul sef al statului intr-o emisiune la Romania Tv, potrivit Agerpres.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2242 seconds )