Libnet.ro
UNICEF

01:05

Marian Munteanu i-a insotit pe Alina Gorghiu, Dan Mihalache si Mihai Gadea in vizita din SUA. Dovada FOTO

B1 B1,
Marian Munteanu i-a insotit pe Alina Gorghiu, Dan Mihalache si Mihai Gadea in vizita din SUA. Dovada FOTO

Propunea lui Marian Munteanu drept candidat al PNL pentru functia de primar general al Capitalei al luat prin surprindere opinia publica. De la anuntul liberalilor, multi au fost cei care s-au intrebat cum de. continuă pe B1

Marian Munteanu i-a insotit pe Alina Gorghiu si Mihai Gadea in vizita din SUA. Confirmarea vine de la copresedintele PNL si din declaratiile candidatului la Primaria Capitalei din emisiunea Sinteza zilei

Propunea lui Marian Munteanu drept candidat al PNL pentru functia de primar general al Capitalei al luat prin surprindere opinia publica. De la anuntul liberalilor, multi au fost cei care s-au intrebat cum de.

Surpriza la PNL: Marian Munteanu, candidat pentru Primaria Capitalei. Alina Gorghiu: Este o alegere sigura, simbol al anilor 90

Alina Gorghiu si Vasile Blaga, copresedintii PNL au declarat in fata jurnalistilor ca Marian Munteanu este alegerea pentru candidatul la Primaria Capitalei. in urma discutiei cu toti.

REVISTA PRESEI. Alina Gorghiu si Mihai Gadea au fost impreuna cu Marian Munteanu in vizita din America

Ziarele de joi scriu despre culisele desemnarii lui Marian Munteanu drept candidatul PNl la Primaria Capitalei, dar si despre legatura dintre Hillary Clinton si Goldman Sachs.

Gorghiu: Marian Munteanu, un fel de liant intre politic si tot ce inseamna deziderat civic

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a declarat marti ca Marian Munteanu este un fel de liant intre politic si tot ce inseamna deziderat civic, iar electoratul bucurestean s-a saturat intr-o anumita masura de fete politice.

Adevarul Live. Alina Gorghiu, despre culisele desemnarii lui Marian Munteanu pentru Primaria Capitalei

Copresedintele PNL, Alina Gorghiu, vorbeste miercuri, de la ora 11. 00, la Adevarul Live, despre candidatul PNL pentru Primaria Capitalei, alegerile locale din iunie si tema pachetului de legi pentru securitatea nationala.

Marian Munteanu reprezinta un motiv de ingrijorare

ACTUALIZARE 19:20 Institutul National pentru Studierea Holocaustului Elie Wiesel considera ca Marian Munteanu prezinta un motiv de ingrijorare in masura in care se confunda sau promoveaza simbolistica extremismului de dreapta interbelic si face declaratii publice cu scopul de a minimaliza sau a nega o serie de realitati istorice actuale, potrivit unei declaratii postate pe site-ul institutiei. *ACTUALIZARE Gorghiu, despre acuzatiile aduse lui Munteanu: Sunt necesare dovezi *PNL: Marian Munteanu a sustinut si sustine integrarea europeana si euroatlantica a tarii noastre.

Nicusor Dan, despre o colaborare cu Marian Munteanu, in cazul in care candidatul PNL ar deveni primarul Capitalei: Este o ipoteza care nu cred ca are niciun fel de sansa de realizare (VIDEO)

Nicusor Dan, candidatul Uniunii Salvati Bucurestiul la Primaria Capitalei, a declarat marti, intr-o interventie telefonica pentru Stirile B1 TV, ca nu crede ca PNL si Marian Munteanu ar putea aduce.

Marian Munteanu, despre Marian Munteanu

Pe Marian Munteanu l-am cunoscut in 2007. Un om sociabil, cult, deschis dialogului. Ucenicul lui P. Tutea asa cum ii place sa se caracterizeze. L-am invitat la o discutie cu elevii mei de atunci despre Marian Munteanu.

Teodor Atanasiu, numit sef de campanie al lui Marian Munteanu

Organizatia PNL a decis, joi, desemnarea lui Teodor Atanasiu drept coordonator al campaniei lui Marian Munteanu pentru Primaria Capitalei. Atanasiu a fost, de asemenea, liberalul care i-a telefonat lui Munteanu pentru a-i propune sa candideze din partea PNL.

Apelul la adevar. Liberalii ii iau apararea lui Marian Munteanu: Ca si in zilele triste ale mineriadelor, lipsesc probele care sa sustina acuzatiile. Candidatul PNL la Primaria Capitalei sustine integrarea europeana si euroatlantica

Desemnarea lui Marian Munteanu drept candidat al PNL la Primaria CapitaleiSefii liberalilor incearca sa totusi sa convinga electoratul ca Munteanu este cea mai buna alegere pentru Bucuresti. a.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2249 seconds )