Libnet.ro
UNICEF

00:08

Marian Vanghelie: Nu am dat niciodata mita sau foloase materiale vreunui jurnalist sau om de presa

B1 B1,
Marian Vanghelie: Nu am dat niciodata mita sau foloase materiale vreunui jurnalist sau om de presa

Din spatele gratiilor, primarul Sectorului 5, Marian Vanghelie, prin intermediul echipei sale de comunicare, doreste sa lamureasca anumite lucruri privind informatiile acuzatoare la adresa sa. Astfel, Vanghelie. continuă pe B1

Marian Vanghelie: Nu am dat niciodata mita sau foloase materiale lui Rares Bogdan. in consider un profesionist, dar si amicul meu

Din spatele gratiilor, primarul Sectorului 5, Marian Vanghelie, prin intermediul echipei sale de comunicare, doreste sa lamureasca anumite lucruri privind informatiile acuzatoare la adresa sa. Astfel, Vanghelie.

Primarul Marian Vanghelie a fost arestat preventiv

ACTUALIZARE 10:03 Instanta suprema a decis arestarea preventiva a primarului Marian Vanghelie, in dosarul in care este acuzat de luare de mita pentru favorizarea firmelor omului de afaceri Marin Dumitru in atribuirea unor contracte de lucrari publice ale Primariei Sectorului 5. * Vanghelie s-ar fi laudat ca poate face presiuni asupra lui Iohannis prin Rares Bogdan * Bogdan: Este un abuz infiorator al procurorului de caz * Referat DNA: Sediul de campanie al lui Geoana, renovat cu bani din mita primita de Vanghelie * Procurori: O parte din presupusa mita ar fi ajuns la OTV si B1 TV, prin contracte de publicitate.

Marian Vanghelie, arestat preventiv pentru luare de mita

Instanta suprema a decis arestarea preventiva a primarului Marian Vanghelie, in dosarul in care este acuzat de luare de mita pentru favorizarea firmelor omului de afaceri Marin Dumitru in atribuirea unor contracte de lucrari publice ale Primariei.

VIDEO Marian Vanghelie a fost arestat preventiv pentru 30 de zile

Instanta suprema a decis arestarea preventiva a primarului Marian Vanghelie, in dosarul in care este acuzat de luare de mita pentru favorizarea firmelor omului de afaceri Marin Dumitru in atribuirea unor contracte de lucrari publice ale Primariei Sectorului 5. Sambata, in jurul orei 8:30, primarul a fost dus la Arestul central al Politiei. Marian Vanghelie este acuzat de abuz in serviciu, luare de mita si spalare de bani.

Noi audieri au loc la DNA in dosarul in care Marian Vanghelie a fost retinut pentru 24 de ore pentru abuz in serviciu si luare de mita

Noi audieri au loc vineri dimineata la sediul Directiei Nationale Anticoruptie in dosarul in care primarul Sectorului 5, Marian Vanghelie, a fost retinut pentru 24 de ore, informeaza B1 TV. La sosirea la sediul D.

Portret Marian Vanghelie: Cel mai opac primar de sector din Bucuresti. Cum si-a condus primaria complet netransparent timp de 14 ani, fara sa dea seama nimanui pentru cum cheltuie fondurile publice

Marian Vanghelie 47 de ani) este din 2000 primar al sectorului 5 al Capitalei, aflandu-se acum la al patrulea mandat. In aceasta functie, Vanghelie s-a remarcat printr-o lipsa totala de transparenta in privinta cheltuirii banului public, neoferind nicio informatie presei despre bugetul primariei. Bugetul sectorului 5 nu este niciodata postat pe site, desi legea prevede acest lucru. Acelasi lucru e valabil pentru licitatii si pentru modul cum se aloca si se cheltuieste banul public. In cei 15 ani de mandat Vanghelie s-a mai remarcat prin celebrele Vanghelioane organizate aproape in fiecare an la Romexpo, prin vopsirea blocurilor din Rahova in culori stridente, dar si prin investitiile mari in reabilitarea si modernizarea scolilor din sector.

Marian Vanghelie, arestat preventiv pentru 30 de zile in dosarul de coruptie. Decizia iCCJ nu este definitiva

Inalta Curte de Casatie si Justitie a decis arestarea preventiva a primarului Marian Vanghelie, in dosarul in care este acuzat de de luare de mita, abuz in serviciu si spalare de bani. Sambata, in jurul.

Primarul Marian Vanghelie, arestat preventiv in dosarul de coruptie

Instanta suprema a decis arestarea preventiva a primarului Marian Vanghelie, in dosarul in care este acuzat de luare de mita pentru favorizarea firmelor omului de afaceri Marin Dumitru in atribuirea unor contracte de lucrari publice ale Primariei Sectorului 5.

Marian Vanghelie, la intrarea la ICCJ: Am un loc in celula si pentru Ponta

Primarul Sectorului 5 al Capitalei, Marian Vanghelie, retinut pentru abuz in serviciu, luare de mita si spalare de bani, a fost dus, vineri seara, la instanta suprema, cu propunerea de arestare preventiva, el.

Varul lui Marian Vanghelie si alte trei persoane, retinute de procurorii DNA

Mircea-Sorin Niculae, varul primarului Marian Vanghelie, si alte trei persoane au fost retinute de procurorii DNA, in dosarul in care edilul este suspectat ca a luat mita pentru a favoriza firmele unui om de afaceri sa obtina contracte de doua miliarde.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2857 seconds )