Libnet.ro
UNICEF

11:00

Mariana Campeanu: O dezbatere pe subiectul Rosia Montana este obligatorie

Antena3 Antena3,
Mariana Campeanu: O dezbatere pe subiectul Rosia Montana este obligatorie

O dezbatere pe subiectul Rosia Montana este obligatorie, considera ministrul Muncii, Mariana Campeanu. Eu nu sunt jurist, dar unii juristi de la PNL au spus ca sunt unele probleme legate de anumite prevederi din. continuă pe Antena3

Ponta: Voi discuta si cu protestatarii din Piata Universitatii pe subiectul Rosia Montana.

Premierul Victor Ponta a declarat, duminica seara, ca va discuta inclusiv cu protestatarii din Piata Universitatii pe subiectul Rosia Montana, precizand ii va contacta pe cei pe care ii cunoaste, intrucat nu s-au manifestat niste lideri care sa-i reprezinte pe manifestanti, relateaza Mediafax. Ponta a fost intrebat intr-o emisiune Antena 3 daca va cauta un dialog si cu protestatarii din Piata Universitatii, daca va merge in piata pentru a discuta cu ei. Categoric da, si cred ca asta e .

UPDATE. Basescu: Legea privind proiectul Rosia Montana este NECONSTITUTIONALA. Ar trebui sa merg la Rosia Montana

Update 15:50 - Presedintele Traian Basescu a declarat, dupa ce a participat la sarbatorile de la Tebea, ca ar trebui sa mearga la Rosia Montana. -------------------Presedintele Traian Basescu a declarat.

CNS Cartel ALFA: Proiectul privind Rosia Montana este nesatisfacator

Confederatia Nationala Sindicala CNS) Cartel ALFA solicita retragerea Proiectului de lege privind exploatarea de la Rosia Montana, deoarece considera ca acesta este nesatisfacator, arata un comunicat de presa remis redactiei.

15.000 de romani au protestat iMPOTRIVA proiectului de la Rosia Montana. Este o CRIMA ce se petrece acolo

15 mii de oameni au iesit din nou in strada in semn de protest fata de proiectul minier de la Rosia Montana. A fost a 15-a zi de proteste si nu ultima, spun protestatarii, care sunt hotarati sa se adune.

Basescu: Legea privind Rosia Montana este neconstitutionala

Update 15:31 Presedintele Traian Basescu a declarat azi, la Sarbatorile de la Tebea, ca proiectul minier de la Rosia Montana nu are nici o sansa, legea privind aceasta problema fiind neconstitutionala.

Exces de Putere: Avocatul Gheorghe Piperea sustine ca Rosia Montana este construita pe o ilegalitate

In anul 2009, Tribunalul Alba-Iulia a dat o hotarare, in urma careia, Rosia Montana trebuia lichidata sau dizolvata, sustine avocatul Gheorghe Piperea. Acesta a intervenit telefonic in emisiunea Exces de .

Starea de sanatate a minerilor blocati in mina la Rosia Montana este satisfacatoare

Starea de sanatate a celor 33 de mineri din Rosia Montana care s-au blocat in galeria Catalina Monulesti este satisfacatoare, au declarat, sambata, medicii care i-au examinat pe protestatari, conform Agerpre.

Basescu: Nu e nevoie sa vina 200.000 de oameni in strada pentru a rezolva subiectul Rosia ...

Presedintele Traian Basescu a declarat, luni, ca nu este nevoie ca in strada sa protesteze 200. 000 de oameni pentru a fi rezolvat subiectul Rosia Montana sau sa se ajunga la violente, precizand ca estimeaza o crestere a tensiunilor sociale, iar acest lucru ar fi o catastrofa, transmite Mediafax. Oamenii aia protestatarii, n. r. ) cer ceva, adica nu trebuie sa dai cu bata. Cand vezi 15 mii de oameni, 20 de mii de oameni ca au iesit in strada, ingrijorati de cianuri, ingrijorate de presedinte, .

Ministrul Mediului: Garantia de mediu depusa de RMGC pentru Rosia Montana este de 146 milioane dolari, anual

Ministrul Mediului si Schimbarilor Climatice, Rovana Plumb, a declarat, sambata seara, la emisiunea QA cu Alessandra Stoicescu, ca garantia de mediu pe care investitorul canadian o va depune, anual, in.

Scandalul Rosia Montana, motiv de motiune de cenzura pentru Forta Civica

Presedintele Partidului Forta Civica Filiala Salaj, Mircea Abrudan, a anuntat vineri, 13 septembrie, intr-o conferinta de presa, ca formatiunea din care face parte vrea sa initieze o motiune de cenzura pe subiectul Rosia Montana.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2393 seconds )