Libnet.ro
UNICEF

01:05

Masuri dupa controalele din Prahova: Directorul DGASPC va fi demis, directorul adjunct - suspendat

B1 B1,
Masuri dupa controalele din Prahova: Directorul DGASPC va fi demis, directorul adjunct - suspendat

Directorul Directiei de Asistenta Sociala Prahova, Vasilica Florea, si medicul care conduce Comisia de Evaluare a Persoanelor cu Handicap vor fi destituiti, iar directorul adjunct al institutiei va fi suspendat, a. continuă pe B1

Ministerul Muncii, concluzii dupa controalele din Prahova: Activitatea comisiei pentru persoane cu handicap, defectuoasa. S-au dispus verificari in toata tara

Ministerul Muncii a prezentat vineri concluziile controlului desfasurat la Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Prahova, in perioada 15-16 mai 2013, in cazul situatiei create la.

Dezvaluiri naucitoare la Sinteza Zilei. Comisia care evalua bolnavii din Prahova functiona ilegal. Presedintele comisiei, condamnat la 4 luni de inchisoare

Mihai Gadea a facut o serie de dezvaluiri incredibile in cadrul emisiunii Sinteza Zilei. in urma anchetei Antena 3 referitoare la bolnavii umiliti din Ploiesti, s-a descoperit ca intreaga comisie din Prahova,.

Directorul DGASPC Prahova a fost demis, iar directorul adjunct, suspendat.

Directorul Directiei de Asistenta Sociala Prahova, Vasilica Florea, si medicul care conduce Comisia de Evaluare a Persoanelor cu Handicap vor fi destituiti, iar directorul adjunct al institutiei va fi suspendat, a decis Consiliul Judetean, in urma verificarilor care au relevat o serie de probleme, potrivit Mediafax. In curs de actualizare.

Masuri dispuse in urma controlului efectuat la Prahova. Directorul adjunct a fost suspendat

Consiliul Judetean Prahova a decis suspendarea directorului adjunct al Directiei de Asistenta Sociala, in urma verificarilor care au relevat numeroase probleme. Alexandru Bocioaca, a fost suspendat din functie s.

Dezvaluiri naucitoare la Sinteza Zilei. Comisia care evalua bolnavii din Prahova functiona ilegal

Mihai Gadea a facut o serie de dezvaluiri incredibile in cadrul emsiunii Sinteza Zilei. in urma anchetei realizate de Antena 3 referitoare la bolnavii umiliti din Ploiesti, s-a descoperit ca intreaga comisie.

Deputatul UDMR Olosz Gergely, pe urmele lui Dan Voiculescu: Dosarul de coruptie de la iCCJ, mutat dupa demisia din Parlament

Strategia lui Dan Voiculescu de a scapa de inchisoare a fost copiata de senatorul UDMR Olosz Gergely, care si-a dat demisia din Parlament, luni, dosarul sau de coruptie fiind mutat de la Curtea Suprema la o.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2196 seconds )