Libnet.ro
UNICEF

01:05

Matusa lui Leo de la Strehaia, cercetata pentru evaziune fiscala si spalare de bani

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Matusa lui Leo de la Strehaia, cercetata pentru evaziune fiscala si spalare de bani

Sase persoane, printre care Stela Mihai, matusa interlopului Ion Stelica Mihai zis Leo de la Strehaia), sunt cercetate in stare de libertate pentru evaziune fiscala si spalare de bani, intr-un dosar cu un prejudiciu de circa 3,3 milioane euro, a declarat, pentru ziarul BURSA, Nicolae Lohon, purtatorul de cuvant al IPJ Mehedinti. continuă pe Ziarul Bursa

Perchezitii la Media Pro pentru evaziune fiscala si spalare de bani

Actualizare 07:40 Perchezitii la Media Pro pentru evaziune fiscala si spalare de bani Politistii Capitalei efectueaza, in aceasta dimineata, perchezitii in 26 de locuri din Bucuresti si Ilfov, pentru destructurarea unui grup specializat in evaziune fiscala si spalare de bani, cu un prejudiciu estimat de 1,5 milioane euro. Surse din Politia Capitalei ne-au spus ca sunt vizate studiourile Media Pro din Buftea. --- * Ponta: Adrian Sarbu a venit la mine si mi-a cerut sa opresc controale ANAF * Sarbu, despre Ponta: Minte!.

Perchezitii la Mediapro pentru evaziune fiscala si spalare de bani

Politistii Capitalei efectueaza, in aceasta dimineata, perchezitii in 26 de locuri din Bucuresti si Ilfov, pentru destructurarea unui grup specializat in evaziune fiscala si spalare de bani, cu un prejudiciu estimat de 1,5 milioane euro, surse din Politia Capitalei declarand, pentru ziarul BURSA, ca, printre altele, sunt vizate studiourile Mediapro din Buftea.

Perchezitii la MediaPro pentru evaziune fiscala si spalare de bani

Politistii Capitalei efectueaza, in aceasta dimineata, perchezitii in 26 de locuri din Bucuresti si Ilfov, pentru destructurarea unui grup specializat in evaziune fiscala si spalare de bani, cu un prejudiciu estimat de 1,5 milioane euro, surse din Politia Capitalei declarand, pentru ziarul BURSA, ca, printre altele, sunt vizate studiourile MediaPro din Buftea.

Perchezitii la Strehaia, la persoane suspectate de evaziune fiscala cu prejudiciu de 3,3 milioane euro. Printre suspecti, matusa lui Leo de la Strehaia

Noua perchezitii au loc, miercuri, la Strehaia Mehedinti), dar si la Baia Mare, fiind vizate mai multe persoane suspectate de evaziune fiscala si spalare de bani intr-un dosar cu un prejudiciu de aproximativ 3,3 milioane de euro, printre suspecti fiind si Stela Mihai, matusa lui Leo de la Strehaia, relateaza Mediafax.

Descinderi la 66 de firme, printre care si studiourile MediaPro din Buftea, pentru evaziune fiscala de 1,5 milioane de euro

Marti dimineata, 90 de politisti si trei procurori din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti, cu sprijinul de specialitate al SRI, efectueaza 26 de perchezitii in Bucuresti si judetul Ilfov, pentru destructurarea unui grup specializat in comiterea infractiunilor de evaziune fiscala si spalare de bani. in descinderi sunt vizate 66 de societati comerciale, printre care se numara si studiourile MediaPro din Buftea.

Perchezitii la Mehedinti, intr-un dosar de evaziune fiscala de 3,3 milioane de euro. Printre suspecti, matusa manelistului Leo de la Strehaia

Politistii au descins, miercuri dimineata, la mai multe adrese din orasele mehedintene Strehaia si Baia de Arama, intr-un dosar de evaziune fiscala de 3,3 milioane de euro. Sunt vizate mai multe persoane care, prin intermediul unor firme fantoma, au emis facturi fictive in scopul deducerii de TVA si a impozitului pe profit. Conform unor surse judiciare, printre suspecti se afla si Stela Mihai, autoproclamata presedinta a romilor din Strehaia si matusa lui Ion Stelica Mihai, cunoscut ca Leo de la Strehaia.

Matusa lui Leo de la Strehaia si inca cinci persoane, retinute intr-un dosar de evaziune

Matusa lui Leo de la Strehaia si alte cinci persoane, suspectate de evaziune fiscala si spalare de bani intr-un dosar cu un prejudiciu de circa 3,3 milioane de euro, au fost retinute, urmand sa fie prezentate instantei cu propunerea de arestare preventiva.

VIDEO. Inspector ANAF, retinut pentru abuz in serviciu si furnizare de informatii nedestinate publicitatii, intr-un dosar de evaziune fiscala

12 persoane au fost retinute de procurorii DIICOT, joi, in dosarul gruparii infractionale specializata in evaziune fiscala si spalare de bani, prin comercializarea de legume-fructe utilizand firme fantoma. Printre cei retinuti se afla si un inspector ANAF de la Directia Marilor Contribuabili, Ioana Raluca Mironescu, aceasta fiind acuzata ca a oferit protectie unor firme care faceau evaziune fiscala si spalare de bani.

DIICOT: Perchezitii in Capitala intr-un caz de evaziune fiscala cu fructe si legume

DIICOT Bucuresti efectueaza in aceasta dimineata 45 de perchezitii intr-un caz de evaziune fiscala legat de importuri de legume si fructe din Uniunea Europeana, cu prejudiciu estimat la peste 20 de milioane de euro, au declarat pentru ziarul BURSA surse judiciare.

Giurgiu: Cinci persoane, suspectate de evaziune fiscala, cu un prejudiciu de 1,5 milioane euro

Cinci persoane din judetul Giurgiu si din Capitala au fost duse, marti dimineata, la sediul Inspectoratului de Politie Judetean IPJ) Giurgiu pentru audieri, intr-un caz de evaziune fiscala cu un prejudiciu la.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2255 seconds )