Libnet.ro
UNICEF

13:00

Meciul Rayo Vallecano-Real Madrid amanat din cauza unui sabotaj la stadionul gazdelor

Online Sport Online Sport,
Meciul Rayo Vallecano-Real Madrid amanat din cauza unui sabotaj la stadionul gazdelor

Meciul Rayo Vallecano - Real Madrid, din etapa a V-a a campionatului Spaniei, a fost amanat si s-ar putea disputa luni, deoarece cablurile electrice de la stadionul gazdelor au fost taiate de persoane neidentificate, duminica, in ziua programata initial pentru disputarea partidei. continuă pe Online Sport

Jose Mourinho: Dupa Real Madrid urmeaza sigur Anglia

Jose Mourinho s-a declarat convins ca, dupa ce pleaca de la Real Madrid, se va intoarce sa antreneze in Anglia, relateaza Reuters. Portughezul care a castigat doua titluri in Premier League cu Chelsea 2005, 2006) a spus ca nu conteaza la ce club englez va antrena, in ciuda atasamentului pe care il are fata de albastri.

Slovenia ameninta sa blocheze aderarea Croatiei la UE din cauza unei dispute bancare

Croatia este aproape de a se alatura Uniunii Europene in iulie 2013, insa Slovenia ameninta sa o blocheze din cauza unei dispute bancare vechi de peste 20 de ani dintre cele doua tari. Disputa priveste fosta.

Surse: Decizia in cazul Greciei ar putea fi amanata din cauza alegerilor din SUA

Raportul troicii creditorilor Greciei, privind sustenabilitatea datoriilor, ar putea fi amanat pana dupa 6 noiembrie, pentru a se evita un soc in economia mondiala inainte de alegerile din Statele Unite, au.

Pasajul Unirii din Capitala, iNCHIS din CAUZA PLOII.

Pasajul Unirii din Capitala a fost inchis, vineri dimineata, din cauza ploilor abundente care au cazut in sudul tarii incepand de joi seara. Se pare ca autoritatile au luat hotararea sa inchida pasajul dupa ce s-a inundat. Pasajul Unirii se inunda la fiecare ploaie mai puternica. In curs de actualizare.

Sharon Stone, internata din cauza unei migrene

Probleme pentru Sharon Stone. Actrita a fost internata sambata, dupa showul de moda Fendi, din Milano.

Gigantul IT Foxconn a oprit luni productia unei uzine din cauza unei batai generale in care au fost implicate 2.000 de persoane

Gigantul taiwanez Foxconn, cel mai mare producator de electronice din lume, a anuntat ca a oprit productia la o uzina din nordul Chinei dupa ce duminica spre luni a izbucnit o bataie generala acolo, scrie AFP. Aproximativ 2. 000 de angajati au fost implicati, iar 40 au fost raniti, conflictul pornind din zona blocurilor de locuinte aflate in incinta uzinei.

Chitoiu: Raspund cu functia de ministru daca privatizarea Oltchim esueaza din cauza noastra.

Ministrul Economiei, Daniel Chitoiu, a declarat, luni, referitor la semnarea contractului de privatizare a Oltchim ca va raspunde cu functia daca privatizarea va esua. Chitoiu a precizat ca privatizarea urmeaza cursul normal, iar Dan Diaconescu va veni si va vira banii promisi: Vine si vireaza banii . ) A venit si cu alte sume pentru ajutorarea Oltchim. Ministrul Economiei considera ca nu vor fi probleme in semnarea contractului deoarece: Din punct de vedere legal, este o licitatie .

Restrictii rutiere pe A1: Circulatia se desfasoara pe prima si a doua banda, din cauza lucrarilor desfasurate in zona

Sambata, pana la orele 16. 00, se vor executa lucrari pe autostrada Bucuresti - Pitesti, intre kilometri 44 si 48, pe sensul de mers catre Bucuresti, anunta Centrul Infotrafic din Inspectoratul General.

Pasajul Unirii din Bucuresti, inchis din cauza ploii abundente

Pasajul Unirii din Bucuresti a fost inchis vineri dimineata din cauza ploii abundente care a avut loc in Capitala. Ambele sensuri de mers sunt blocate in Pasajul Unirii, dupa ce sistemul de canalizare nu a mai.

Pasajul Unirii din Bucuresti, inundat din cauza ploii, a fost redeschis dupa cateva ore

UPDATE 9:00:Pasajul Unirii din Capitala a fost redeschis circulatiei. Pasajul Unirii din Bucuresti a fost inchis vineri dimineata din cauza ploii abundente care a avut loc in Capitala. Ambele sensuri de.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2486 seconds )