Libnet.ro
UNICEF

18:30

Un medic a murit intr-un accident rutier. Victima a fost lovita de un microbuz

Adevărul Adevărul,
Un medic a murit intr-un accident rutier. Victima a fost lovita de un microbuz

Un medic din Petrosani a murit dupa ce a fost lovit de un microbuz de transport calatori. Accidentul rutier s-a petrecut in zona unei treceri de pietoni din Petrosani. continuă pe Adevărul

Campanie de donare de sange pentru un tanar sofer grav ranit intr-un accident. Prietenii s-au mobilizat la Centrul de Transfuzie

Adrian Holban este un tanar sofer de 26 de ani, din Vrancea, a fost grav ranit in urma unui accident rutier produs saptamana trecuta.

Patru tinere, implicate intr-un accident intre Paraul Rece si Rasnov

Un accident rutier a avut loc duminica dupa amiaza, in jurul orei 17. 30, pe DN73A, intre Paraul Rece si statiunea Rasnov.

Doua persoane si-au pierdut viata intr-un accident feroviar in Olanda

Autoritatile olandeze au anuntat luni dupa-amiaza ca doua persoane si-au pierdut viata intr-un accident feroviar. Accidentul s-a petrecut dupa ce masina acestora a fost zdrobita la o trecere de nivel cu calea ferata din apropiere de localitatea Harlingen, situata in provincia nordica Frizia, transmite BBC.

TERIBIL: Doi israelieni au murit, iar trei au fost raniti intr-un accident din Bucuresti

Doi cetateni israelieni au murit, iar alti trei au fost raniti in urma accidentului rutier produs marti dimineata la intrarea in Bucuresti, anunta Ministerul israelian de Externe, citat de presa is.

Suceava: Ancheta la Spitalul Judetean, dupa ce o pacienta a murit pentru ca nu ar fi primit ingrijiri corespunzatoare (VIDEO)

O noua ancheta zguduie sistemul medical! De data aceasta, sunt cercetati medicii de la Spitalul Judetean din Suceava, dupa ce o femeie ranita usor intr-un accident rutier a decedat, informeaza B1 TV.

VIDEO. Un sofer roman a fost retinut, dupa ce TIR-ul pe care il conducea a fost implicat intr-un accident, in nordul Italiei. Doua persoane au murit, sase au fost ranite

Doua persoane au murit, alte sase au fost ranite, pe o autostrada din nordul Italiei, dupa ce un TIR condus de un roman, care era incarcat cu peste, s-a rasturnat.

FOTO. Doi israelieni au murit intr-un grav accident, dupa ce au plonjat cu masina in Dambovita, noaptea trecuta. Alti trei au fost raniti grav

Doua accidente grave s-au petrecut, marti dimineata, in Capitala. in urma incidentelor, o persoana a murit, iar alte cinci au ajuns la spital cu rani grave, trei dintre acestea aflandu-se in stare de inconstienta.

FOTO + VIDEO. Trei persoane au fost ranite, dupa ce o masina de gunoi s-a rasturnat, intr-o localitate constanteana. Una dintre victime va fi preluata de un elicopter SMURD

Trei persoane au fost ranite, marti, intr-un accident rutier urmat de un incendiu, care a avut loc pe strada Primariei, la Poarta Alba.

Patru tineri au ajuns la spital in urma unui accident rutier. Masina in care se aflau s-a rasturnat

Un accident cu patru victime, transportate la spital, s-a petrecut luni, 27 martie 2017, inainte de orele pranzului. O masina s-a rasturnat.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2543 seconds )