Libnet.ro
UNICEF

01:05

Merkel: Europa are nevoie de un nou sistem pentru solicitantii de azil

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Merkel: Europa are nevoie de un nou sistem pentru solicitantii de azil

Europa are nevoie de un nou sistem pentru solicitantii de azil, fata de actualele reguli, cunoscute ca Regulamentul Dublin, a declarat vineri cancelarul german Angela Merkel, relateaza Reuters. continuă pe Ziarul Bursa

Merkel: Europa are nevoie de un nou sistem pentru solicitantii de azil

Europa are nevoie de un nou sistem pentru solicitantii de azil, fata de actualele reguli, cunoscute ca Regulamentul Dublin, a declarat vineri cancelarul german Angela Merkel, relateaza Reuters.

REVISTA PRESEI. Nou sistem de localizare a persoanelor, elaborat de STS

In ziarele de vineri, citim despre genocidul armean, serviciul de Telecomunicatii Speciale STS) care a realizat un sistem de localizare a persoanelor aflate in dificultate, Bucuresti care se afla pe locul patru in topul oraselor cu cele mai mari stocuri de spatii moderne, motivul pentru care numarul somerilor din Romania este ridicat, dar si despre ce au inteles senatorii cu privire la declaratiile despre inchisorile CIA facute de Ion Iliescu.

Grecia are nevoie de 4 miliarde euro in luna mai pentru a-si acoperi obligatiile

Ministrii de finante ai zonei euro: Grecia nu va primi bani pana nu prezinta un plan complet de reforme Ministrul adjunct de Finante al Greciei, Dimitris Mardas, a declarat vineri ca statul va avea nevoie in luna mai de 4 miliarde de euro pentru a-si acoperi in totalitate obligatiile, informeaza agentia EFE. in declaratiile pentru televiziunea privata Skai, Mardas a mentionat ca, pana in prezent, tara a strans deja 160 milioane euro ca urmare a unui act normativ care obliga entitatile publice, cu exceptia caselor de pensii, sa imprumute statului - prin intermediul bancii Greciei - rezervele lichide, masura care a provocat furia reprezentantilor municipalitatilor. Executivul elen spera sa obtina prin aceasta masura pana la 2,5 miliarde de euro.

Senatorul Ionel Agrigoroaiei spune ca are nevoie de un salariu de 3.500 de euro: Alesul sustine ca actuala indemnizatie nu-i ajunge pentru a-si schimba in fiecare zi camasile si costumele (VIDEO)

Cine a spus ca doar femeile au nevoie de bani in plus pentru haine noi s-a inselat amarnic. La fel de bine si barbatii sustin ca moda este foarte importanta mai ales daca lucrezi si in politica. Dovada o.

Iohannis are nevoie de un dus rece, ca sa vada limpede cum se prabuseste increderea cu care a fost investit

Jurnalistul Dan Tapalaga noteaza, intr-un editorial, ca presedintele Klaus Iohannis are o evolutie extrem de lenta, care seamana mai degraba cu un regres. Tapalaga enumera evenimentele care l-au facut pe.

Tapalaga: Iohannis are nevoie de un dus rece, ca sa vada limpede cum se prabuseste increderea cu care a fost investit

Jurnalistul Dan Tapalaga noteaza, intr-un editorial, ca presedintele Klaus Iohannis are o evolutie extrem de lenta, care seamana mai degraba cu un regres. Tapalaga enumera evenimentele care l-au facut pe.

Salrom are un nou director general

Compania Nationala a Sarii Salrom SA are un nou director general, in persoana domnului Alexandru Duca, care a fost sef al Directiei de Control din cadrul companiei, ne-au spus surse apropiate situatiei.

Citigroup, un nou termen pentru criza din Grecia: Grimbo

Un analist al Citigroup, Ebrahim Rahbari, a introdus un nou termen in dictionarul pietelor financiare pentru a caracteriza criza din Grecia, inlocuind termenul de Grexit cu Grimbo, pentru a descrie o situatie de prelungire a problemelor cu care se.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2843 seconds )