Libnet.ro
UNICEF

00:07

Mesaj de sustinere din partea jucatorilor Stelei pentru Gigi Becali

Online Sport Online Sport,
Mesaj de sustinere din partea jucatorilor Stelei pentru Gigi Becali

Jucatorii campioanei Steaua au afisat inaintea meciului cu CS Turnu Severin un mesaj de sustinere pentru patronul Gigi Becali, incarcerat la Penitenciarul Rahova dupa o condamnare primita in Dosarul schimbului de terenuri cu MapN. continuă pe Online Sport

Cum au tinut capii Bisericii Ortodoxe Romane o slujba pentru Gigi Becali

Capii Bisericii Ortodoxe Romane au tinut slujba pentru Gigi Becali. Prea Sfintitul Varsanufie Prahoveanul a venit special astazi la Penitenciarul Rahova pentru a sluji la capela inchisorii.

Calin Nistor a primit aviz pozitiv din partea CSM: Decretul de numire va merge catre Traian Basescu pentru a fi semnat

Calin Nistor, candidat pentru functia de procuror sef adjunct al Directiei Nationale Anticoruptie, a primit, joi, aviz pozitiv din partea membrilor Sectiei de procurori a Consiliului Superior al Magistraturii.

Mircea Geoana confirma discutia cu Victor Ponta pentru o candidatura din partea Romaniei la sefia NATO

Mircea Geoana a confirmat vineri la Realitatea TV ca a discutat cu premierul Victor Ponta despre posibilitatea ca Romania sa depuna o candidatura la sefia NATO. Reamintim ca Ponta declarase in urma cu trei saptamani ca un roman ii ceruse sprijinul pentru acest post, fara a spune insa despre cine e vorba.

O noua veste proasta din partea meteorologilor. AVERTIZARE NOWCASTING

Nu scapam de furtunile violente, de grindina sau de vantul puternic. Meteorologii au emis o avertizare de cod galben de furtuna pentru mai multe orase din tara, iar acum au dat publicitatii o avertizare.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2426 seconds )