Libnet.ro
UNICEF

01:05

METEO Atentionare de Cod galben de ploi pentru 16 judete din sudul tarii

Adevărul Adevărul,
METEO Atentionare de Cod galben de ploi pentru 16 judete din sudul tarii

Administratia Nationala de Meteorolgoie ANM) a emis, miercuri, o atentionare de Cod galben de ploi si instabilitate atmosferica valabila pentru 16 judete din sudul tarii, valabila de joi dimineata si pana vineri seara. continuă pe Adevărul

Cod galben de ploi si vijelii in judetele Constanta si Tulcea

Meteorologii au emis o avertizare cod galben de ploi si vijelii de scurta durata, valabila pentru judetele Constanta si Tulcea.

UPDATE FOTO Cod galben de ploi si vijelii in judetul Tulcea. Mai multe strazi au fost inundate in Constanta

Meteorologii au emis o avertizare de Cod galben de ploi si vijelii de scurta durata, valabila pentru judetele Constanta si Tulcea. Din cauza ploilor, mai multe strazi din municipiul Constanta au fost inundate, iar acoperisul unei cafenele a cedat.

Atentionare meteo cod galben de ploi torentiale si instabilitate atmosferica in sudul tarii de joi pana vineri

Administratia Nationala de Meteorologie a emis o atentionare meteorologica cod galben de instabilitate atmosferica si ploi insemnate cantitativ, valabila in mai multe judete din jumatatea sudica a tarii, incepand de joi, ora 3:00, pana vineri la ora 15:00.

Cod galben de ploi si vijelii in 16 judete din jumatatea de sud a tarii

Meteorologii au emis o avertizare cod galben in 16 judete din jumatatea de sud a tarii, unde din noaptea de miercuri spre joi si pana vineri dupa-amaiza vor fi ploi torentiale, descarcari electrice, vijelii si, in unele zone, caderi de grindina, cantitatile de apa putand ajunge la 50 l/mp.

Cod galben de ploi si vijelii in 16 judete din jumatatea de sud a tarii, valabil pana vineri (FOTO)

Meteorologii au emis o avertizare cod galben in 16 judete din jumatatea de sud a tarii, pana vineri dupa amiaza. Astfel, de joi, ora 03. 00 si pana vineri, la ora 15. 00, vor fi ploi torentiale, descarcari.

inceput de vara cu nabadai: Oltul, pus sub cod galben de ploi si grindina

Vara din acest an pare extrem de mofturoasa, inceputul anotimpului cald fiind unul ploios, in ciuda tuturor prognozelor meteorologilor. Judetul Olt se numara printre alte 14 judete din tara unde, in zilele ce urmeaza, va ploua abundent. Administratia Nationala de Meteorologie a emis, miercuri 18 iunie, oatentionare de cod galbende ploi insemnate. Avertismentul meteorologilor este valabil, deocamdata, pentru intervalul miercuri vineri.

Cod galben de ploi in Teleorman

Judetul Teleorman intra de maine sub incidenta de cod galben de ploi. Avertizarea emisa de ANM este valabila pentru intervalul 19 iune, ora 3. 00-20 iunie, ora 15.

INHGA: Cod galben de inundatii in 15 judete pana joi seara

Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor INHGA) a emis o atentionare cod galben de inundatii pe rauri din 15 judete ce este valabil de miercuri pana joi la ora 18:00. Atentionarea este.

Avertizare cod galben de vijelii pentru zona Dobrogei

Meteorologii au emis un cod galben de ploi pentru Dobrogea. Avertizarea este valabila pana la ora 16. 35, in sud-estul judetului Constanta si jumatatea estica a judetului Tulcea. Astfel, se vor semnala.

COD GALBEN de ploi si vijelii. Avertizarea intra in vigoare la noapte

Meteorologii au emis un cod galben de ploi si vijelii, incepand de joi, ora 3. 00, pana vineri la ora 15. in intervalul mentionat instabilitatea atmosferica va fi accentuata in Oltenia, sudul Banatului si al.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2117 seconds )