Libnet.ro
UNICEF

06:00

Cod galben de ploi si vijelii in judetele Constanta si Tulcea

Adevărul Adevărul,
Cod galben de ploi si vijelii in judetele Constanta si Tulcea

Meteorologii au emis o avertizare cod galben de ploi si vijelii de scurta durata, valabila pentru judetele Constanta si Tulcea. continuă pe Adevărul

UPDATE FOTO Cod galben de ploi si vijelii in judetul Tulcea. Mai multe strazi au fost inundate in Constanta

Meteorologii au emis o avertizare de Cod galben de ploi si vijelii de scurta durata, valabila pentru judetele Constanta si Tulcea. Din cauza ploilor, mai multe strazi din municipiul Constanta au fost inundate, iar acoperisul unei cafenele a cedat.

Avertizare cod galben de vijelii pentru zona Dobrogei

Meteorologii au emis un cod galben de ploi pentru Dobrogea. Avertizarea este valabila pana la ora 16. 35, in sud-estul judetului Constanta si jumatatea estica a judetului Tulcea. Astfel, se vor semnala.

UPDATE Cod galben de ploi si furtuni in judetul Tulcea

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, sambata, avertizare Cod galben de ploi si furtuni valabila pentru judetul Tulcea. Cod galben de inundatii pe raul Teleajen, judetul Prahova.

UPDATE Cod galben de ploi si furtuni pentru mai multe judete din tara

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, pentru aceasta dupa-amiaza, o avertizare cod galben de ploi si furtuni valabila pentru zona municipiului Bucuresti, pentru jumatatea nordica a judetelor Prahova, Buzau si Giurgiu si pentru cea mai mare parte a judetului Ilfov. Cod galben si in judetul Calarasi.

Cod galben de ploi si furtuni pentru Bucuresti, Ilfov, Prahova, Buzau si Giurgiu

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, pentru aceasta dupa-amiaza, o avertizare cod galben de ploi si furtuni valabila pentru zona municipiului Bucuresti, pentru jumatatea nordica a judetelor Prahova, Buzau si Giurgiu si pentru cea mai mare parte a judetului Ilfov.

COD GALBEN de ploi si vijelii pentru Capitala si 4 judete

Bucurestiul si judetele Ilfov, Prahova, Buzau si Giurgiu sunt sambata, pana la ora 16. 00, sub avertizare cod galben de ploi si vijelii. Avertizarea nowcasting cod galben a intrat in vigoare la ora.

Avertizare cod galben de ploi si vijelii, in Bucuresti si 4 judete

Bucurestiul si judetele Ilfov, Prahova, Buzau si Giurgiu sunt sambata, pana la ora 16. 00, sub avertizare cod galben de ploi si vijelii, scrie Mediafax .

ANM: Cod galben de furtuna si grindina in Prahova, Buzau, Giurgiu, Ilfov si municipiul Bucuresti

Meteorologii au emis, sambata dupa-amiaza, o avertizare cod galben de furtuna si grindina in Prahova, Buzau, Giurgiu, Ilfov si municipiul Bucuresti. in intervalul 13:50 si 16:00, se vor semnala frecvente.

Cod galben de furtuna in Capitala si alte trei judete, pana la ora 16.00

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis sambata o avertizare imediata cod galben de furtuna ce vizeaza Capitala si judetele Ilfov, Prahova, Buzau si Giurgiu, fiind valabila pana la ora 16.

Cod galben de INUNDATII in judetul Prahova

Hidrologii au emis o avertizare cod galben pe unii afluenti ai raurilor din bazinul superior si mijlociu al raului Teleajen, din judetul Prahova, unde sambata, pana la ora 21. 00, se pot produce inundatii.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2158 seconds )