Libnet.ro
UNICEF

16:00

Meteorologii anunta Cod galben de ploi si vant puternic

Adevărul Adevărul,
Meteorologii anunta Cod galben de ploi si vant puternic

Meteorologii au emis avertizare de Cod galben de ploi puternice, local foarte puternice si intensificari ale vantului izolat pana la 15-18 metri pe secunda din directia nord-est. continuă pe Adevărul

Informare meteo de ploi si vant puternic, valabila de luni noapte pana joi dimineata

Administratia Nationala de Meteorologie a emis o informare de ploi insemnate cantitativ, intensificari ale vantului si precipitatii mixte la munte, valabila din aceasta noapte, incepand cu ora 2. 00 si pana joi la ora 10. 00 dimineata.

Cod galben de ingheturi si ploi puternice

Meteorologii au emis pentru dimineata zilei de vineri, 7 octombrie, avertizare cod galben de ingheturi, iar pentru ziua de sambata, 8 octombrie, cod galben de ploi puternice, transmite IPN.

Cod galben de ninsori in Covasna si in zona de munte a mai multor judete

Meteorologii au emis sambata avertizari cod galben de ninsori pentru Covasna si zona de munte a judetelor Buzau, Prahova, Arges, Dambovita, Sibiu, Harghita si Brasov.

UPDATE Cod galben de ninsori in mai multe judete din tara si la munte. Vant puternic in Dobrogea, Baragan si sudul Moldovei, ploi in sudul si estul tarii

Meteorologii au avertizat ca, pana sambata dupa-amiaza, in Dobrogea, Baragan si sudul Moldovei, precum si in zona montana inalta, vantul va avea la rafala viteze de 50 - 60 de kilometri pe ora, in sudul si estul tarii va ploua, iar in Carpatilor Meridionali si Orientali vor fi precipitatii mixte.

Alerta meteo de vreme rea: 24 de ore de ploi torentiale, vant puternic si ninsori

Vremea va fi din ce in ce mai rece in cea mai mare parte a tarii, iar de vineri dupa-amiaza precipitatiile si vantul nervos vor face legea. Meteorologii au emis o avertizare de ploi insemnate cantitativ, ninsori la munte si intensificari ale vantului, valalabila de vineri, 7 octombrie, ora 18. 00, si pana sambata, ora 15.

Iarna se instaleaza pe nepregatite. Cod galben de viscol si ninsori in 8 judete. Vreme rece sambata in toata tara

Meteorologii au prelungit codul galben de viscol si ninsori in 8 judete pana sambata la pranz - Buzau, Prahova, Arges, Dambovita, Sibiu, Harghita, Covasna si Brasov, potrivit site-ului ANM.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2476 seconds )