Libnet.ro
UNICEF

13:00

Microsoft a prezentat sistemul de operare Windows 10

Antena3 Antena3,
Microsoft a prezentat sistemul de operare Windows 10

Microsoft a facut publice detaliile sistemului de operare Windows 10. Noul sistem de operare include un nou motor de cautare si un instrument digital de cautare cu comanda vocala, precum si un prototip al unor. continuă pe Antena3

Microsoft a prezentat detaliile Windows 10, dar si ochelarii holografici HaloLens: o revenire in prima linie a gigantului american?

Microsoft a organizat cel mai important eveniment dedicat prezentarii de noi produse hardware si software pentru 2015. Totul a inceput cu prezentarea in detaliu a noului sistem de operare Windows 10 plus alte noutati, fiind cel mai important eveniment.

VIDEO Microsoft a prezentat ochelarii holografici HoloLens care genereaza obiecte virtuale 3D ce se imbina cu realitatea

Microsoft a venit cu o mare surpriza la evenimentul de lansare a sistemului de operare Windows 10, prezentand un concept de ochelari computerizati care genereaza imagini 3D ce se suprapun realitatii inconjuratoare. Dispozitivul seamana cu ochelarii de schi, iar compania spune ca sunt primii ochelari holografici computerizati autonomi fiindca pot functiona fara a fi sincronizati cu smartphone-ul sau PC-ul. Ochelarii vor fi lansati cel tarziu la final de 2015 si ruleaza noul sistem Windows 10.

Microsoft dezvaluie toate detaliile despre Windows 10. Ce trebuie sa stii despre noul sistem de operare

Windows 10 a fost anuntat oficial in urma cu cateva luni dar, in aceasta seara, Microsoft va dezvalui pe larg noile functionalitati ale mult-asteptatului sistem de operare. Va fi Windows 10 revolutia la care speram?.

VIDEO Microsoft a prezentat Windows 10, sistemul de operare prin care gigantul american o rupe cu trecutul

Microsoft a prezentat pe larg Windows 10, cel mai nou sistem de operare prin care compania vrea sa reaprinda interesul dezvoltatorilor si publicului in Windows. Noul sistem va fi gratuit timp de un an pentru cei care migreaza de la Windows 8, Windows 7 si Windows Phone, asistentul vocal Cortana va fi prezent pe varianta de PC si un nou browser isi face aparitia: Spartan. Presa americana scrie ca Windows 10 pare mult mai promitator decat generatia a opta, insa intrebarea e daca schimbarile nu vin prea tarziu.

in ce conditii va fi noul Windows 10 gratuit si pentru cat timp?

Mergand pe ideea celor de la Apple de a oferi un nou sistem de operare fara costuri, Microsoft a anuntat ieri ca va livra Windows 10 gratuit in anumite conditii. Dupa ce in urma cu mai bine de un an, cei de la Microsoft au lansat Windows 8. 1 fara nici un fel de costuri suplimentare [].

Windows 10 va fi gratuit, timp de un an de zile, pentru cei care au licente pe Windows 7, 8 sau 8.1

Compania Microsoft a lansat oficial pentru desktop, laptop, tablete si smartphone-uri Windows 10. Ce este cu adevarat important este ca noul program de operare pentru segmentul de PC cat si pentru segmentul de tablete si smartphone-uri va fi GRATUIT timp de un an de zile, potrivit pcworld. com.

Microsoft, te rog, nu ma dezamagi! Windows 10, revolutia pe care o asteptam?

Microsoft a prezentat, miercuri seara, pe larg, planul pentru Windows 10. Noul sistem de operare promite multe, ramane de vazut ce va reusi sa livreze. Ieri seara, fara vreo urma de entuziasm, am decis sa raman mai mult in redactie pentru a urmari si a transmite in format live text evenimentul Microsoft. Lipsa [].

Windows 10 Microsoft trece de la realitatea virtuala la holograme [LIVE]

Windows 10 a fost anuntat oficial in urma cu cateva luni dar, in aceasta seara, Microsoft va dezvalui pe larg noile functionalitati ale mult-asteptatului sistem de operare. Va fi Windows 10 revolutia la care speram? Windows 10 LIVE TEXT 19:01: A inceput evenimentul Este minunat ca suntem din nou impreuna, si sa vorbim din [].

Windows 10 Microsoft ofera toate detaliile despre noul sistem [LIVE]

Windows 10 a fost anuntat oficial in urma cu cateva luni dar, in aceasta seara, Microsoft va dezvalui pe larg noile functionalitati ale mult-asteptatului sistem de operare. Va fi Windows 10 revolutia la care speram? Cu toate ca detaliile pe care le-am aflat pana acum fie din surse oficiale, fie din zvonuri) par sa indice [].

Windows 10 aduce asistentul personal Cortana pe desktop [LIVE]

Windows 10 a fost anuntat oficial in urma cu cateva luni dar, in aceasta seara, Microsoft va dezvalui pe larg noile functionalitati ale mult-asteptatului sistem de operare. Va fi Windows 10 revolutia la care speram? Windows 10 LIVE TEXT 19:01: A inceput evenimentul Este minunat ca suntem din nou impreuna, si sa vorbim din [].

ştiri din High-tech

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2323 seconds )