Libnet.ro
UNICEF

20:00

Mihai Stoichita despre arbitrii aditionali din Liga 1: Sunt ca antibioticele in spital

Online Sport Online Sport,
Mihai Stoichita despre arbitrii aditionali din Liga 1: Sunt ca antibioticele in spital

Antrenorul Mihai Stoichita a comentat cu umor decizia FRF de a introduce arbitrii aditionali doar la unele meciuri din Liga 1 si nu la toate. continuă pe Online Sport

NYT: Pacientii spitalelor din Grecia sunt nevoiti sa inchirieze infirmiere, multe fiind imigrante romance

Pacientii spitalelor din Grecia sunt nevoiti sa-si inchirieze infirmiere, din cauza crizei financiare care a afectat si sistemul de sanatate, insa acestea sunt in mare parte femei fara pregatire de specialitate din tari precum Romania, Bulgaria sau Georgia, relateaza New York Times in editia online.

Iorgulescu vede partea buna a insolventei din Liga 1

Intr-o Liga 1 care se poate transforma in curand intr-o divizie a insolventilor, presedintele LPF Gino Iorgulescu nu vede lucrurile chiar atat de gri precum ar parea la prima vedere si considera chiar ca insolventa cluburilor poate contribui la renasterea acestora.

Moise Guran, despre mecanismele antifrauda din Romania: Legislatie primitiva, infractori din ce in ce mai sofisticati

Viorel Hrebenciuc, influentul lider PSD, a detinut conturi secrete in Geneva, la filiala uneia dintre cele mai mari banci din lume, conturi pe care le-a impartit cu un personaj cheie din afacerea Megapower. Recenta.

VIDEO Primarul unei comune din Caras-Severin, la un pas de a fi linsat de sateni fiindca drumurile din localitate sunt pline de gropi

Aurel Coriolan Luca, primarul din comuna Berzovia, din Cars-Severin, a fost la un pas de a fi linsat de localnici, acestia fiind nemultumiti ca drumurile din localitate sunt pline de gropi, potrivit resita. ro.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2237 seconds )