Libnet.ro
UNICEF

20:00

Moise Guran, despre mecanismele antifrauda din Romania: Legislatie primitiva, infractori din ce in ce mai sofisticati

B1 B1,
Moise Guran, despre mecanismele antifrauda din Romania: Legislatie primitiva, infractori din ce in ce mai sofisticati

Viorel Hrebenciuc, influentul lider PSD, a detinut conturi secrete in Geneva, la filiala uneia dintre cele mai mari banci din lume, conturi pe care le-a impartit cu un personaj cheie din afacerea Megapower. Recenta. continuă pe B1

Detalii despre Road Grand Pink, primul concurs feminin de ciclism din Romania

Primavara acestui an va aduce in peisajul concursurilor pe doua roti din Romania o intrecere in premiera, urmand ca pentru o zi doamnele si domnisoarele de toate varstele sa participe la o intrecere numai a lor pe un traseu bine stabilit in zona de nord a Capitalei, mai precis in orasul Otopeni.

Ministrul ungur de Externe: Subiectul drepturilor maghiarilor din Romania, de neevitat in viitoarele discutii cu omologul de la Bucuresti

Noi tensiuni intre Budapesta si Bucuresti pe tema etnicilor maghiari din Romania. Ministrul ungur de Externe, Peter Szijarto, a anuntat ca situatia drepturilor membrilor comunitatii maghiare va fi un subiect de .

Ce se intampla cu MAGHIARII din Romania: Este de neevitat

Situatia drepturilor comunitatii etnicilor maghiari din Romania se va afla evident pe agenda unei intalniri ce ar putea avea loc la sfarsitul lui februarie, a anuntat marti ministrul ungur de Externe Peter.

Cea mai frumoasa librarie din Romania se deschide in Centrul Vechi

Cunoscutul lant de librarii Carturesti a renovat o casa monument din secolul al XIX-lea situata in Centrul Vechi al Bucurestiului si va deschide acolo un nou sediu. Iata cum arata interiorul celei care va fi cea mai frumoasa librarie din Romania.

Ministrul de Externe al Ungariei: Situatia drepturilor maghiarilor din Romania, evident, un subiect de negocieri de neevitat

Situatia drepturilor comunitatii etnicilor maghiari din Romania se va afla evident pe agenda unei intalniri ce ar putea avea loc la sfarsitul lui februarie, a anuntat marti ministrul ungur de Externe Peter Szijjarto, reactionand fata de o declaratie a Ministerului roman de Externe, relateaza Mediafax citand MTI.

Primul teatru de balet din Romania, in pragul desfiintarii

Teatrul National de Opera si Balet Oleg Danovski nu poate supravietui cu un buget redus cu 20%. Oleg Danovski s-ar rasuci in mormant daca ar cunoaste soarta teatrului de balet pe care l-a infiintat in Constanta. Prima institutie de acest fel din Romania a ajuns in pragul desfiintarii, dupa ce Ministerul Culturii a decis sa taie circa 20% din bugetul sau anual. Banii nu ne ajung sa rezistam pana la finalul anului, spune directorul Teatrului National de Opera si Balet Oleg Danovski din Constanta, Daniela Vladescu.

Antena 3, cea mai urmarita televiziune de stiri din Romania in ziua in care Parlamentul a aprobat arestarea Elenei Udrea

Antena 3 a fost cea mai urmarita televiziune de stiri din Romania in 9 februarie, cand Parlamentul a aprobat arestarea Elenei Udrea. Conform Kantar Media, postul de stiri IMG a ocupat locul intai in clasamentul.

Centrul de software al Deutsche Bank din Romania a atins 200 de angajati

Centrul de dezvoltare software al Deutsche Bank din Romania, DB Global Technology, a ajuns la un numar de 200 de angajati, conform obiectivului planificat pentru finele anului 2014, si va crea alte 300 de locuri de munca pana la sfarsitul anului 2016.

Mihai Stoichita despre arbitrii aditionali din Liga 1: Sunt ca antibioticele in spital

Antrenorul Mihai Stoichita a comentat cu umor decizia FRF de a introduce arbitrii aditionali doar la unele meciuri din Liga 1 si nu la toate.

Un oras din Romania, loc fruntas intr-un top care nu ne onoreaza

Copsa Mica ocupa a 5-a pozitie intr-un top al celor mai putin romantice orase din Europa, realizat de stedentripper. com. Orasul, ale carui fabrici comuniste i-au adus o faima faima negativa in intreaga lume.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2178 seconds )