Libnet.ro
UNICEF

07:30

Militanti ai Statului Islamic au intrat in Turcia si planuiesc sa atace misiuni diplomatice din Ankara si Istanbul

B1 B1,
Militanti ai Statului Islamic au intrat in Turcia si planuiesc sa atace misiuni diplomatice din Ankara si Istanbul

Militanti ai gruparii Statul Islamic au intrat in Turcia si planuiesc sa atace misiuni diplomatice din Ankara si Istanbul, a informat joi presa turca, citand Agentia Nationala de Informatii , relateaza. continuă pe B1

Presa: Militanti ISIS planuiesc sa atace misiuni diplomatice din Ankara si Istanbul

Militanti ai gruparii Statul Islamic au intrat in Turcia si planuiesc sa atace misiuni diplomatice din Ankara si Istanbul, a informat azi presa turca, citand Agentia Nationala de Informatii MIT), relateaza Reuters.

VIDEO Parada a masinilor Statului Islamic, in orasul libian Benghazi

Gruparea extremista Statul Islamic isi intareste pozitiile in nordul Libiei. intr-un material video publicat pe internet se vede cum 40 de masini de politie cu insemnele Statului Islamic circula prin orasul Benghazi.

FOTO: JIHADISTII Statului Islamic au motive de GROAZA. Pana si PUTIN este UMILIT de regele Iordaniei. Cine este soldatul universal Abdullah al II-lea

Regele Iordaniei Abdullah al II-lea a ordonat bombardarea Statului Islamic pana cand armata sa va ramane fara gloante si combustibil.

Egiptul bombardeaza pozitiile Statului Islamic in Libia, pentru a razbuna decapitarea a 21 de crestini / Presedintele al-Sissi cere o interventie ferma a comunitatii internationale in Libia

Avioane de lupta egiptene bombardau luni pozitii ale Statului Islamic SI) in Libia, dupa ce organizatia jihadista a revendicat decapitarea a 21 de crestini copti din Egipt, scrie AFP. Presedintele egiptean Abdel Fattah al-Sissi a convocat de urgenta, duminica seara, Consiliul national de aparare si a promis sa pedepseasca asasinatele de o maniera adecvata.

Barbaria Statului Islamic la portile Europei

Potrivit unei scrisori atribuite unui propagandist al gruparii Statul Islamic intrata in posesia organizatiei -anti-extremiste britanice Quilliam Foundation, jihadistii planuiesc sa invadeze sudul Europei la adapostul vaselor cu imigranti ilegali care incearca sa ajunga zilnic in Italia si sa declanseze atacuri teroriste asupra oraselor -europene si a rutelor de navigatie din Mediterana.

Libia cere ONU sa ridice embargoul privind armele impotriva sa pentru a putea lupta impotriva Statului Islamic

Libia a cerut miercuri Consiliului de Securitate al ONU sa ridice embargoul privind armele impus Guvernului sau, astfel incat acesta sa poata lupta mai eficient impotriva militantilor din cadrul gruparii Stat Islamic SI), relateaza Bloomberg.

VIDEO Parada a masinilor Statului Islamic dupa ce teroristii din Libia au ucis 21 de egipteni

Grupul extremist Statul Islamic a organizat o parada cu 40 de masini Toyota Land Cruiser, care purtau steagul negru al ISIS. Masinile politiei libiene au condus la unison pe strazile din Benghazi.

Presupusul autor al atacurilor de la Copenhaga ar fi jurat credinta Statului Islamic

Tanarul Omar el-Hussein, de 22 de ani, presupusul autor al atacurilor comise in weekend la Copenhaga, pare ca a jurat credinta liderului gruparii Statul Islamic SI) Abu Bakr al-Baghdadi intr-un mesaj postat pe.

30% din americani sunt nemultumiti de lupta SUA impotriva Statului Islamic

57% din americani sunt nemultumiti de modul in care presedintele Barack Obama gestioneaza amenintarea reprezentata de gruparea Stat Islamic SI) si tot mai multi cred ca aceasta lupta se indreapta intr-o directie gresita, potrivit unui sondaj CNN/ORC publicat luni, informeaza Mediafax.

Ordin socant primit de militarii britanici care lupta impotriva Statului Islamic: Pastrati-va ultimul glont pentru voi

Soldatii din trupele speciale britanice, cunoscuti sub numele de SAS care lupta impotriva gruparii teroriste Stat Islamic in Iraq au primit un ordin terifiant: Luptati pana la ultimul om. Pastrati-va ultimul.

ştiri de la B1

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2238 seconds )