Libnet.ro
UNICEF

00:07

Millennium Bank este la VANZARE. Cum arata planul de restructurare

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Millennium Bank este la VANZARE. Cum arata planul de restructurare

Comisia Europeana a avizat planul de restructurare a bancii portugheze BCP, care presupune, printre altele, vanzarea subsidiarei Millennium Bank din Romania, potrivit presei portugheze, care citeaza un anunt al institutiei de credit. continuă pe Wall-Street Ro

Millennium Bank Romania este la VANZARE, potrivit planului de restructurare avizat de CE

Comisia Europeana a avizat planul de restructurare a bancii portugheze BCP, care presupune, printre altele, vanzarea subsidiarei Millennium Bank din Romania, potrivit presei portugheze, care citeaza un anunt al institutiei de credit.

Jornal de Negocios.: Millennium Bank Romania va fi pusa in vanzare

Comisia Europeana a avizat planul de restructurare a bancii portugheze BCP, care presupune, printre altele, vanzarea subsidiarei Millennium Bank din Romania, potrivit Mediafax, care citeaza presa portugheza, aceasta preluand un anunt al institutiei de credit. Millennium Bank are o cota de piata de sub 1% in Romania. BCP trebuie sa vanda mai multe active, printre care subsidiara din Romania si participatia pe care o detine la grupul grec Piraeus Bank, si sa scada cu 25% cheltuielile cu personalul pana la finele anului 2015, raportat la nivelul din 2012, potrivit unui anunt al bancii portugheze, citat de Jornal de Negocios.

BCP va vinde subsidiara Millennium Bank din tara noastra

Subsidiara Millennium Bank din tara noastra va fi vanduta, dupa ce Comisia Europeana CE) a avizat planul de restructurare a bancii portugheze BCP, conform surselor de presa.

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2143 seconds )