Libnet.ro
UNICEF

22:00

BCP va vinde subsidiara Millennium Bank din tara noastra

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
BCP va vinde subsidiara Millennium Bank din tara noastra

Subsidiara Millennium Bank din tara noastra va fi vanduta, dupa ce Comisia Europeana CE) a avizat planul de restructurare a bancii portugheze BCP, conform surselor de presa. continuă pe Ziarul Bursa

Criza de asistenti medicali in unitatile sanitare publice din tara noastra

Sectorul sanitar din tara noastra risca sa ramana fara asistenti medicali in urmatorii ani, avertizeaza Federatia Solidaritatea Sanitara din Romania, potrivit unui comunicat de presa.

Jornal de Negocios.: Millennium Bank Romania va fi pusa in vanzare

Comisia Europeana a avizat planul de restructurare a bancii portugheze BCP, care presupune, printre altele, vanzarea subsidiarei Millennium Bank din Romania, potrivit Mediafax, care citeaza presa portugheza, aceasta preluand un anunt al institutiei de credit. Millennium Bank are o cota de piata de sub 1% in Romania. BCP trebuie sa vanda mai multe active, printre care subsidiara din Romania si participatia pe care o detine la grupul grec Piraeus Bank, si sa scada cu 25% cheltuielile cu personalul pana la finele anului 2015, raportat la nivelul din 2012, potrivit unui anunt al bancii portugheze, citat de Jornal de Negocios.

Millennium Bank Romania este la VANZARE, potrivit planului de restructurare avizat de CE

Comisia Europeana a avizat planul de restructurare a bancii portugheze BCP, care presupune, printre altele, vanzarea subsidiarei Millennium Bank din Romania, potrivit presei portugheze, care citeaza un anunt al institutiei de credit.

Millennium Bank este la VANZARE. Cum arata planul de restructurare

Comisia Europeana a avizat planul de restructurare a bancii portugheze BCP, care presupune, printre altele, vanzarea subsidiarei Millennium Bank din Romania, potrivit presei portugheze, care citeaza un anunt al institutiei de credit.

Ponta: Tara noastra poate relua exporturile de carne de porc catre China

Autoritatea Nationala Sanitar Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor ANSVSA) a semnat un acord cu China prin intermediul caruia tara noastra va putea exporta din nou carne de porc in aceasta tara, a anuntat astazi premierul Victor Ponta, conform HotNews. ro.

Inferno, de Dan Brown, a fost lansat in tara noastra

Romanul Inferno al autorului Dan Brown este disponibil de luni, 26 august, in toate librariile din tara, informeaza Editura RAO intr-un comunicat de presa remis redactiei.

Proteste impotriva exploatarii de la Rosia Montana, anuntate in 28 de orase din tara.

Mai multe proteste impotriva deciziei Guvernului de a aproba proiectul de lege care permite exploatarea minereurilor din perimetrul Rosia Montana sunt pregatite pentru astazi, de la ora 17. 00, in toata tara. Actul normativ, adoptat marti, va fi trimis in Parlament, care trebuie sa ia astfel decizia finala privind exploatarea de aur in zona Rosia Montana. Guvernul a aprobat acest proiect de lege care, potrivit procedurii, va trebui adoptat de Parlament. Principalele masuri propuse in .

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,216 seconds )