Libnet.ro
UNICEF

00:07

Ponta: Tara noastra poate relua exporturile de carne de porc catre China

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Ponta: Tara noastra poate relua exporturile de carne de porc catre China

Autoritatea Nationala Sanitar Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor ANSVSA) a semnat un acord cu China prin intermediul caruia tara noastra va putea exporta din nou carne de porc in aceasta tara, a anuntat astazi premierul Victor Ponta, conform HotNews. ro. continuă pe Ziarul Bursa

ANSVSA: Romania poate relua exporturile de carne de porc catre China

Autoritatea Nationala Sanitar Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor ANSVSA) a semnat un acord cu China prin intermediul caruia Romania va putea exporta din nou carne de porc in aceasta tara, a anuntat, sambata, premierul Victor Ponta. Astazi mi-au spus ca au semnat, ANSVSA, acordul cu China. Putem din nou sa exportam carne de porc. Sa dea Dumnezeu sa producem noi carne de porc ca 1,4 miliarde de consumatori nu se epuizeaza niciodata, a spus Ponta, la reuniunea grupurilor parlamentare ale USL de la Mamaia.

Tara noastra, sub media europeana la capitolul investitiilor in medicina

Tara noastra se afla pe locul 21 la capitolul investitiilor in cercetare si dezvoltare in medicina intr-un clasament care cuprinde 31 de state europene, conform ultimelor date EFPIA Federatia Europeana a Asociatiilor si Industriei Farmaceutice).

Fermierii din tara noastra ar putea creste pretul laptelui la producator cu 50%

Producatorii autohtoni vor sa creasca pretul laptelui de la 1 ianuarie 2014. Potrivit membrilor cooperativei agricole RomLacta, cererile de lapte de pe piata noastra sunt din ce in ce mai mari, iar in acest context nu este exclus ca producatorii sa creasca pretul la lapte la inceputul anului viitor pana la 2 lei/litru. in prezent, pretul laptelui la producator este de 1,2 lei/litru.

Inferno, de Dan Brown, a fost lansat in tara noastra

Romanul Inferno al autorului Dan Brown este disponibil de luni, 26 august, in toate librariile din tara, informeaza Editura RAO intr-un comunicat de presa remis redactiei.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2316 seconds )