Libnet.ro
UNICEF

12:00

Ministerul Economiei vrea, din nou, rentabilizarea reala si rapida a companiilor din industria de aparare

Adevărul Adevărul,
Ministerul Economiei vrea, din nou, rentabilizarea reala si rapida a companiilor din industria de aparare

Ministerul Economiei, Comertului si Turismului vrea o rentabilizare reala si rapida a companiilor din industria de aparare, dupa ce anul trecut Guvernul a sters datorii in valoare totala de 1,1 miliarde de lei ale societatilor de profil. continuă pe Adevărul

Mnisterul Economiei vrea profit de la indutria de aparare: a cerut o rentabilizare reala si rapida

Ministerul Economiei, Comertului si Turismului vrea o rentabilizare reala si rapida a companiilor din industria de aparare. Aceasta cerere vine dupa un an in care Guvernul a sters datorii in valoare totala de 1,1 miliarde de lei ale.

VIDEO Elena Udrea a facut din nou semnul controversat cu degetul aratator la nas

Elena Udrea a facut miercuri din nou semnul controversat cu degetul la nara dreapta dupa ce a fost scoasa din arestul Politiei si dusa la Inalta Curte de Casatie si Justitie, unde se judeca propunerea de arestare preventiva pentru 30 de zile. Udrea a fost adusa incatusata la sediul ICCJ. Elena Udrea a fost retinuta marti seara pentru 24 de ore de procurorii DNA si pusa sub acuzare intr-un dosar disjuns din dosarul Microsoft pentru doua fapte de trafic de influenta si o fapta de spalare de bani.

Procesul privind atentatele de la 11 septembrie, amanat din nou. Un membru al echipei apararii a fost desconspirat

Procesul a cinci persoane acuzate ca au conspirat in cadrul atacurilor de pe 11 septembrie 2001 a fost din nou amanat, dupa ce acuzatii au spus ca unul dintre translatori este fost tortionar. Potrivit.

Brad Pitt si Angelina Jolie, din nou parinti! Iata cum este posibil!

Brad Pitt si Angelina Jolie sunt pe cale sa devina din nou parinti, darunindu-le un fratior celor 6 copii pe care ii au deja. Iata cum este posibil acest lucru! .

Romanii cu credite in franci elvetieni au iesit din nou in strada

Romanii cu credite in franci elvetieni au iesit ieri din nou in strada. in fata Parlamentului, oamenii au condamnat lipsa de reactie a autoritatilor la problemele lor. Acestia se plang ca bancherii nu vor.

Carmen Bruma si Mircea Badea, parinti din nou? Iata ce spune Carmen despre un al doilea copil!

Carmen Bruma si Mircea Badea sunt parintii unui baietel de aproape un an. Multi apropiati ii intreaba daca planuiesc sa aduca pe lume un al doilea copil. Iata ce raspunde fosta prezentatoare de televiziune.

Rusii trec din nou frontiera cu Ucraina. Ce se intampla

Un nou convoi umanitar va fi trimis de ministerul rus pentru Situatii de Urgenta in estul Ucrainei. Este cel de-al 14-lea convoi umanitar pe care autoritatile ruse il trimit in Donbas, potrivit vesti. ru.

Rusia a trimis, din nou, un convoi de camioane in estul Ucrainei fara acordul Kievului

Un convoi de 170 de camioane a trecut, duminica, frontiera ruso-ucraineana cate teritoriile controlate de separatistii prorusi. Confirmare oficiala vine de la ministerul rus al protectiei civile. Kievul acuza Moscova ca se foloseste de acoperirea ajutoarelor umanitare pentru a livra rebelilor si armament. In acelasi context, surse militare germane afirma ca bilantul mortilor in conflictul ucrainean ar fi de zece ori mai mare decat cel anuntat oficial.

Cantareata americana Anastacia va concerta, din nou, in Romania

Cantareata americana Anastacia revine in Romania pentru a sustine un concert, pe 29 iunie, la Sala Palatului din Bucuresti. Concertul face parte din turneul mondial al artistei, Resurrection Tour 2015, potrivit Mediafax.

George Copos ar putea fi din nou un om liber. Azi judecatorii vor decide daca poate pleca acasa

George Copos ar putea fi eliberat din inchisoare. Comisia de la Penitenciarul Rahova a aprobat eliberarea acestuia conditionata, iar astazi magistratii Judecatoriei sectorului 5 vor decide daca acesta poate.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2204 seconds )