Libnet.ro
UNICEF

06:30

Ministerul Finantelor vrea sa afle eficienta folosirii banului public

România Liberă România Liberă,
Ministerul Finantelor vrea sa afle eficienta folosirii banului public

Ministerul Finantelor vrea sa afle eficienta folosirii banului public . continuă pe România Liberă

Ministerul Finantelor a imprumutat 500 de milioane de lei de la banci

Ministerul Finantelor Publice MFP) a imprumutat, ieri, 500 de milioane de lei de la banci printr-o emisiune de obligatiuni cu maturitatea reziduala la trei ani, la un randament mediu de 1,81% pe an.

Guvernul vrea sa modifice Legea darii in plata

ACTUALIZARE 16:08 Dragu: Supraacciza la carburanti a adus anul acesta la buget 10 milioane lei Supraacciza la carburanti a adus anul acesta la buget 10 milioane de lei si anul trecut 30 de milioane lei, a anuntat astazi, la Digi 24, ministrul Finantelor, Anca Dragu. *ACTUALIZARE 14:55 Legea darii in plata va fi modificata prin ordonanta de urgenta. Ar putea fi scutiti de plata impozitului cei care apeleaza la aceasta lege si care reprezinta cazuri sociale, adica au o singura locuinta, pe care o cedeaza bancii, a declarat astazi ministrul Finantelor, Anca Dragu, potrivit Digi24. ro. *ACTUALIZARE 15:31 Dragu: MFP vrea sa infiinteze o unitate pentru analiza eficientei folosirii banului public *ACTUALIZARE 15:22 Ministrul Finantelor: in primele 4 luni avem un prejudiciu identificat din evaziune fiscala de 2,9 miliarde lei *Anca Dragu: Erorile ANAF din lista datornicilor sunt mici.

Ministerul Transporturilor vrea sa reintroduca sistemul unic de taxare RATB-Metrorex

Ministerul Transporturilor doreste reluarea sistemului unic de taxare RATB-Metrorex si, in acest sens, a pregatit un memorandum pentru colaborarea cu Primaria, informeaza Agerpres. Am pregatit un.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2166 seconds )