Libnet.ro
UNICEF

01:05

Guvernul vrea sa modifice Legea darii in plata

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Guvernul vrea sa modifice Legea darii in plata

ACTUALIZARE 16:08 Dragu: Supraacciza la carburanti a adus anul acesta la buget 10 milioane lei Supraacciza la carburanti a adus anul acesta la buget 10 milioane de lei si anul trecut 30 de milioane lei, a anuntat astazi, la Digi 24, ministrul Finantelor, Anca Dragu. *ACTUALIZARE 14:55 Legea darii in plata va fi modificata prin ordonanta de urgenta. Ar putea fi scutiti de plata impozitului cei care apeleaza la aceasta lege si care reprezinta cazuri sociale, adica au o singura locuinta, pe care o cedeaza bancii, a declarat astazi ministrul Finantelor, Anca Dragu, potrivit Digi24. ro. *ACTUALIZARE 15:31 Dragu: MFP vrea sa infiinteze o unitate pentru analiza eficientei folosirii banului public *ACTUALIZARE 15:22 Ministrul Finantelor: in primele 4 luni avem un prejudiciu identificat din evaziune fiscala de 2,9 miliarde lei *Anca Dragu: Erorile ANAF din lista datornicilor sunt mici. continuă pe Ziarul Bursa

Anca Dragu: Guvernul vrea sa modifice prin ordonanta de urgenta legea darii in plata si sa scuteasca de impozit cazurile sociale

Legea darii in plata va fi modificata prin ordonanta de urgenta, a declarat ministrul Finantelor. Anca Dragu a spus la Digi 24 ca ar putea fi scutiti de plata impozitului cei care apeleaza la aceasta lege si care reprezinta cazuri sociale, adica au o singura locuinta, pe care o cedeaza bancii.

Bai, esti prost?.. Bai, esti nebun?. Actorul Cuzin Toma vrea sa recurga la legea darii in plata (VIDEO)

La darea in plata vrea sa recurga si un cunoscut actor! Este vorba despre Cuzin Toma, cel care il interpreteaza pe Firicel din serialul Las Fierbinti. El a hotarat sa-si dea.

Ministrul Finantelor: Legea darii in plata va fi modificata prin ordonanta de urgenta

Legea darii in plata va fi modificata printr-o ordonanta de urgenta, care urmareste sa lamureasca situatia impozitelor de plata, la efectuarea transferului imobilului catre banca, a anuntat, sambata, ministrul Finantelor, Anca Dragu. Prevederile ii vor viza doar pe cei care au o sigura casa, in care locuies.

Anca Dragu: Vom modifica legea darii in plata prin ordonanta de urgenta in privinta impozitului, ii ajutam pe cei cu o casa

Ministerul Finantelor Publice va modifica legea darii in plata printr-o ordonanta de urgenta pentru a lamuri situatia impozitelor de plata la efectuarea transferului imobilului catre banca, dar numai pentru cei care au o singura casa, in care locuiesc,.

Legea darii in plata este una OK

Fostul ministru al Finantelor Publice Eugen Teodorovici a apreciat, vineri, intr-o conferinta de presa, la Alba Iulia, ca Legea darii in plata este una OK, sustinand totodata ca se putea modifica Codul fiscal astfel incat sa fie eliminata impozitarea transferului de proprietate.

Recuperatorii de la Kruk suspenda colectarea pentru cazurile care intrunesc conditiile de aplicare a legii darii in plata

Legea darii in plata a intrat in vigoare in Romania generand numeroase discutii in mediul financiar. Datorita acestor aspecte neclare, compania de management al creantelor KRUK Romania S. , membra a Grupului international KRUK cu sediul in Polonia, a decis sa suspende actiunile de colectare amiabila pentru cazurile care intrunesc conditiile de aplicare a legii darii in plata.

Notarii vin in ajutorul romanilor care vor sa beneficieze de Legea darii in plata (VIDEO)

Veste excelenta pentru cei care beneficiaza de pe urma legii Darii in Plata. Initiatorul legii, deputatul Catalin Zamfir, a anuntat ca in urma negocierilor cu notarii publici a reusit sa obtina.

S-a schimbat schimbarea. Dragu vrea sa modifice impozitul pe tranzactii la darea in plata, dar numai pentru cei cu o casa. Ordonanta, gata abia in iulie

Ministerul Finantelor Publice va modifica legea darii in plata printr-o ordonanta de urgenta pentru a lamuri situatia impozitelor de plata la efectuarea transferului imobilului catre banca, dar numai pentru cei care au o singura casa, in care locuiesc, aplicand o serie de criterii, a declarat sambata ministrul de resort, Anca Dragu, citat de News. ro.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2024 seconds )